MÒDULS DE GESTIÓ a3ERP

Mòduls per a a3ERP

Més de 25 anys d’experiència en el sector i 500 implantacions ens avalen.

Et contactem

L’a3ERP és la vostra solució integral de gestió empresarial que optimitza totes les àrees del vostre negoci.

Adaptable a cada necessitat, amb les possibilitats que ofereixen els mòduls d’aquest programari podeu maximitzar el vostre propi producte i gaudir de les múltiples avantatges que permet a les diferents àrees de la vostra empresa.

Gaudir d’un sistema de planificació de recursos empresarial amb la totalitat de les seves possibilitats, és la garantia necessària per afrontar les exigències del món empresarial actual en què són indispensables valors com la competitivitat, per fer front a la resta de contrincants del sector, i gaudir de més grans avantatges que permetin anar un pas per davant en la producció dels nostres propis serveis.

Amb el programari a3ERP d’Apen que garanteix la integració i automatització en la gestió dels processos operatius del vostre negoci, aconseguireu aquest nivell d’excelsitud i distinció que busqueu. I amb la solució integral en mòduls per a aquest, maximitzar les possibilitats que us ofereix i optimitzar totes les àrees de la vostra empresa per assolir els objectius que defineixen la vostra filosofia empresarial.

MAXIMITZA EL TEU a3ERP AMB SOLUCIONS ESPECÍFIQUES PER SECTORS

Mòduls per l’a3ERP

SERVEI TÈCNIC AVANÇAT

TIQUEA és la solució més completa i personalitzada per al sector dels serveis tècnics professionals.

El mòdul de SAT, totalment integrat amb a3ERP, permet gestionar de forma més senzilla i eficaç els serveis d’assistència tècnica, amb l’objectiu de treure el màxim partit als recursos de l’empresa i augmentar la qualitat del servei que oferim als nostres clients.

GESTIÓ DE MAGATZEMS

a3ERP | e-pack és el sistema de gestió de magatzems que permet optimitzar totes les operacions: recepció de materials, ubicació, devolucions, expedicions i inventaris, i tot en temps real a través de terminals i xarxes sense fil.

Especialment indicat per a cobrir les necessitats de magatzem per a la petita i mitjana empresa.

PRODUCCIÓ EN PLANTA

Aquest mòdul de captura de dades en planta està integrat amb a3ERP. Amb aquest programari gestionarem i monitoritzarem les diferents operacions efectuades a la fàbrica.

Els operaris de planta podran introduir dades com els temps de producció, temps de parada, peces bones i dolentes, així com consultar l’estat de tots els treballs i la informació de l’operació que es realitzarà.

OBRES

Desenvolupament propi a mida per a gestió d’obres, instal·lacions, reparacions, reformes i construcció.

Amb aquest mòdul podràs afrontar tots els aspectes relacionats amb: control de costos, mà d’obra, materials, termes d’execució, …

Genera pressupostos ràpidament i fàcilment, desglossant amb diferents opcions: per capítols, partides, mesuraments. Facturació per certificacions o per administració.

GESTIÓ DE COMPRA-VENDA

Integrat 100% amb a3ERP. Aquest mòdul està pensat per a totes aquelles empreses que volen gestionar de manera fàcil i ràpida una botiga online o un volum de comandes alt.

Aporta un control total de tot el que compres, envies i vens. Pensat per a la realització d’operacions logístiques directes entre proveïdors i clients que volen saber en tot moment com està el procés d’una comanda de la manera més eficient possible.

MOBILITAT COMERCIAL

a3ERP | Mobilitat és l’eina comercial més poderosa i atractiva que s’ha creat fins ara, per ensenyar el catàleg, per gestionar l’agenda de visites, rebre comandes i integrar-se automàticament en l’ERP de l’empresa.

És fàcil d’utilitzar. L’aspecte i la forma de treballar són similars en tota l’aplicació i té un entorn de treball natural i intuïtiu. Catàleg Visual. Proposta de comanda. Fitxes de producte. Informació de qualitat.

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta

Clients satisfets

+ ÈXITS