EMPRESA

Apen, especialistes en serveis informàtics

A Apen som especialistes en la implantació i el manteniment d’equips informàtics, aportant solucions per a la gestió de les empreses amb l’objectiu de millorar la capacitat competitiva dels nostres clients.

Després de més de vint anys de trajectòria, molts han estat els èxits que hem aconseguit i que ens han portat a seguir creixent, donant resposta a les demandes del nostre públic i a la pròpia evolució del mercat pel que fa a les necessitats informàtiques i de la gestió empresarial.

Han estat molts els obstacles a superar i les noves metes a assolir, però gràcies a l’esforç, al compromís i a la vocació que sentim per aquesta professió, tot objectiu s’ha vist complert i ens ha permès mirar cap a un futur prometedor, vetllant sempre per complir amb la màxima que sosté la nostra filosofia empresarial: la vostra satisfacció.

La nostra trajectòria, la vostra garantia

Obertura a Granollers

Fabricació de software de gestió

Distribució software SIE

1r premi a la “Millor empresa de serveis del Vallès Oriental”

Implantació ISO-9001

Nou centre de operacions al  Vallès Oriental

A3 adquireix SIE. Apen és reconegut com un dels seus principals distribuïdors a Catalunya

Incorporació de solucions cloud

Desenvolupament i comercialització de TIQUEA, programari de servei tècnic propi

APEN celebra el seu 25 aniversari

ESPECIALISTES EN LA IMPLANTACIÓ I EL MANTENIMENT D’EQUIPS INFORMÀTICS

Els nostres valors

ASSESSORAMENT

Assessorament permanent a totes les persones que així ho requereixin, en qualsevol moment i sense cap tipus de compromís.

FACILITAT

Facilitat per trobar una solució eficaç a l’altura de les exigències actuals del mercat, ajustada a les necessitats de cada empresa.

MÍNIM PREU

Mínim preu del servei garantit, responent a la situació real del mercat.

QUALITAT

Màxima qualitat en tots i cadascun dels nostres serveis, i en els recursos i equips electrònics i informàtics.

SERVEI

Servei professional marcat pel lliurament, vocació i passió que promouen el sí de la nostra tasca i identifiquen la filosofia de la nostra organització.

Punts de servei

El centre operatiu de Apen es troba situat a la comarca del Vallès Oriental, sent els nostres punts de servei les comarques del Maresme, Barcelonès i el Vallès. També disposem de cobertura nacional a través de la xarxa de col·laboradors.