EMPRESA

Apen, especialistes en serveis informàtics

A Apen som especialistes en la implantació i el manteniment d’equips informàtics, aportant solucions per a la gestió de les empreses amb l’objectiu de millorar la capacitat competitiva dels nostres clients.

Després de més de trenta anys de trajectòria, molts han estat els èxits que hem aconseguit i que ens han portat a seguir creixent, donant resposta a les demandes del nostre públic i a la pròpia evolució del mercat pel que fa a les necessitats informàtiques i de la gestió empresarial.

Han estat molts els obstacles a superar i les noves metes a assolir, però gràcies a l’esforç, al compromís i a la vocació que sentim per aquesta professió, tot objectiu s’ha vist complert i ens ha permès mirar cap a un futur prometedor, vetllant sempre per complir amb la màxima que sosté la nostra filosofia empresarial: la vostra satisfacció.

La nostra trajectòria, la vostra garantia

1991

Obertura a Granollers

1992

Fabricació de software de gestió

1995

Distribució software SIE

1998

1r premi a la “Millor empresa de serveis del Vallès Oriental”

2003

Implantació ISO-9001

2008

Nou centre de operacions al Vallès Oriental

2011

A3 adquireix SIE. Apen és reconegut com un dels seus principals distribuïdors a Catalunya

2013

Incorporació de solucions cloud

2015

Desenvolupament i comercialització de TIQUEA, programari de servei tècnic propi

2020

Distribució de Watchguard. Incorporació de les solucions ciberseguretat i teletreball

2022

Iso-Gest s’uneix a Apen
per sumar forces

2023

Certificació ISO
27001:2013

ESPECIALISTES EN LA IMPLANTACIÓ I EL MANTENIMENT D’EQUIPS INFORMÀTICS

Els nostres valors

PASSIÓ

És el nostre motor, el que ens mou i motiva, entusiasme pels productes i serveis que lliurem als nostres clients.

ACTITUD POSITIVA

Pensar de manera constructiva, pràctica, objectiva i sana. Ser positius ens ajuda a dur a terme projectes complexos i situacions que ho requereixen.

TREBALL EN EQUIP

Controla el teu pressupost i reserva els fons propis per a inversions relacionades amb l’activitat principal de la teva empresa.

MILLORA CONTINUA

Tecnologia i aprenentatge continu van de la mà. Vivim en un món canviant i el sector tecnològic n’és en gran part responsable. Estar al dia és una obligació per a nosaltres.

CONFIANÇA

La raó de la nostra existència, més de 30 anys, ens avalen. Els nostres clients confien en nosaltres el seu negoci i som els responsables de gestionar i protegir la informació.

EFICIÈNCIA

Portem al nostre ADN simplificar i millorar processos, en definitiva aconseguir fer les coses d’una manera més ràpida i segura. Això ens permet oferir sempre solucions molt competitives.

Et donem 4 raons per les quals escollir a Apen com a partner

MAJOR ASSESSORAMENT

Assessorament permanent a totes les persones que així ho requereixin, en qualsevol moment i sense cap tipus de compromís.

MOLTES FACILITATS

Facilitat per trobar una solució eficaç a l’alçada de les exigències actuals del mercat, ajustada a les necessitats de cada empresa.

MÀXIMA QUALITAT

Màxima qualitat en tots i cadascun dels nostres serveis, i en els recursos i equips electrònics i informàtics.

MILLOR SERVEI

Un servei professional marcat per l’entrega, vocació i passió que promouen la filosofia de la nostra empresa.

Punts de servei

El centre operatiu d’Apen està situat a la comarca del Vallès Oriental, amb oficines centrals a les Franqueses del Vallès i delegació comercial a Barcelona. Donem cobertura a les comarques del Maresme, Barcelonès i el Vallès. També disposem de cobertura nacional a través de la xarxa de col·laboradors.

Punts de servei

El centre operatiu de Apen es troba situat a la comarca del Vallès Oriental, sent els nostres punts de servei les comarques del Maresme, Barcelonès i el Vallès. També disposem de cobertura nacional a través de la xarxa de col·laboradors.