BOTIGA ONLINE

PRESTASYNC integrat amb a3ERP

La solució definitiva per integrar el teu E-commerce basada

en Prestashop amb a3ERP de la manera més senzilla

Et contactem

BOTIGA ONLINE

PRESTASYNC integrat amb a3ERP

La solució definitiva per integrar el teu E-commerce basada en Prestashop amb a3ERP de la manera més senzilla

Et contactem

PRESTASYNC SINCRONITZA TOTA LA INFORMACIÓ ENTRE LA TEVA BOTIGA ONLINE I a3ERP

100% Adaptable

Selecciona tots els camps a sincronitzar i estableix l’hora de sincronització de les comandes/estoc, de forma automàtica o manual.

Molt senzill

Prestasync s’instal·la de forma fàcil i ràpida, unificant la informació entre a3ERP i la botiga en línia Prestashop les 24 hores a el dia.

Més segur

Comunicació entre a3ERP i Prestashop totalment fiable a través d’un servei web, salvaguardant la teva base de dades.

GESTIONA DE FORMA MÉS RÀPIDA, SENZILLA I SEGURA, TOTA LA INFORMACIÓ RELLEVANT DELS PRODUCTES A LA VENDA A LA BOTIGA ONLINE PRESTASHOP

ESTALVIA TEMPS I EVITA ERRORS EN LA DUPLICITAT DE LES TEVES DADES DE MANERA AUTOMATITZADA

Sense necessitat de modificar la botiga online ni la teva a3ERP sincronitza totes les teves comandes, clients, articles i tot el necessari per poder tramitar les vendes de forma senzilla i automàtica

B2B & B2C

Prestasync és un producte tant per a botigues online dirigides a particulars i client final (BUSINESS TO CLIENT) com per a Professionals (BUSINESS TO BUSINESS).

B2B sincronització de preus, tarifes, descomptes, grup de clients i preus especials per client per a professionals de manera que en alguns projectes no es posen els productes i els preus a la vista de tot el públic que entra a la web sinó que només accedeixen els clients amb usuari i contrasenya als seus preus i condicions especial.

B2C comunicació segura entre gestió i E-Commerce per a particulars.

TENS UN PROJECTE DE NEGOCI ONLINE I ENCARA NO SAPS PER ON COMENÇAR?

PRESTASHOP ÉS LA MILLOR SOLUCIÓ E-COMMERCE PER CREAR LA TEVA BOTIGA ONLINE

Incrementa les vendes

Les vendes no s’aturen en les 24 hores del dia i la relació amb els usuaris millora gràcies al fet que l’experiència de compra és fluida i molt intuïtiva.

Més clients

Internet ofereix noves possibilitats de negoci per arribar a més clients des de qualsevol part de món, gràcies a les estratègies de màrqueting digital.

Amplia mercat

Accedeix al mercat internacional gràcies a la teva presència online i la possibilitat d’implementar mòduls de multi-idioma i multi-divises.

PRESTASHOP ET PERMET DESENVOLUPAR LA TEVA ACTIVITAT ONLINE I GENERAR EL MÀXIM NOMBRE DE VENDES

Amb més de 5000 temes E-Commerce diferents per triar et permetrà crear una botiga online professional amb el disseny que sempre has desitjat i accessible per als teus clients des de tots els dispositius.

PER QUÈ PRESTASHOP?

PrestaShop és la plataforma de comerç electrònic líder a Espanya, una eina de creació de botigues online senzilla i potent.
Amb més de 600 funcionalitats integrades per ajudar-te a vendre més, és l’únic CMS E-Commerce que et permetrà gaudir de centenars de funcionalitats avançades, així com gestionar productes i dades il·limitats.

Augmenta el reconeixement i posicionament d’una marca. Si vols donar a conèixer la teva empresa i que els usuaris triïn els teus productes, aquesta és la millor solució. Quan crees una pàgina web obres un ventall d’oportunitats. Els teus clients poden, de manera online, descobrir què vens, com ho vens i què et diferencia de la teva competència.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER SABER MÉS SOBRE BOTIGA ONLINE!

Preu-sales

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions que vols més informació de PRESTASYNC o PRESTASHOP

    He llegit i accepto lapolítica de privacitat

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS