MANTENIMENT INFORMÀTIC

Serveis de manteniment que s’adapten a les necessitats de la teva empresa

Més de 25 anys d’experiència en el sector i 300 clients ens avalen.

Et contactem

El servei de manteniment que oferim a APEN posa a disposició de tots els nostres clients un servei de qualitat, adaptat a les necessitats de cada empresa segons els seus requeriments, de la mà dels millors tècnics professionals amb els quals guanyar en prevenció de riscos i fiabilitat garantida .

No sempre podem encarregar-nos del manteniment dels nostres equips informàtics, si bé aquests sí que reclamen la nostra atenció més comunament del que desitjaríem. La manca dels coneixements i experiència necessaris, així com haver de preocupar-nos per altres prioritats que afecten al nostre treball, poden no permetre’ns estar atents a aquests petits desajustos, o problemes de major abast, que es succeeixen quan menys convenen i que poden entorpir, greument, el desenvolupament empresarial de la nostra companyia.

Gaudir d’un servei en manteniment és un recurs intel·ligent i una inversió de futur que us permetrà despreocupar-vos completament d’aquesta responsabilitat. Amb la intervenció i suport dels nostres tècnics, comptareu amb un servei de qualitat que té la capacitat d’adaptar a les necessitats i exigències específiques que cada empresa pugui requerir, gràcies a les tres modalitats que posem a la vostra disposició (manteniment Base, manteniment Outsourcing i manteniment Premium SPC) i que poden readaptar-se.

Ja saps quin manteniment és el millor per a la teva empresa?

MANTENIMENT

BASE

Ofereix un Manteniment Essencial per a les empreses complementat amb serveis a preus avantatjosos.

+ llegir més

MANTENIMENT

OUTSOURCING

Posa a l’abast dels Nostres clients personal altament qualificat, sense necessitat de seleccionar, formar o contractar.

+ llegir més

MANTENIMENT PREMIUM

SPC (Suport-Prevenció-Correctiu)

Ofereix un Manteniment de qualitat als elements IT de les empreses, basat en la monitorització dels sistemes, en la prevenció i en la nostra experiència, per reduir riscs i despeses, i guanyar en Servei.

+ llegir més

Un manteniment segur i assequible

Amb aquest servei de manteniment gaudireu d’un sistema segur i assequible per a empreses que busquin experts aliens a la seva companyia, però capacitats i grans entesos del medi, amb un personal tècnic altament qualificat, sense necessitat de seleccionar, formar o contractar, que els ofereixin tot el que busquen per assegurar el bon funcionament de la seva organització.

Tots els avantatges que pugueu imaginar amb aquest servei de manteniment adaptat a tot el que necessiteu, de mans d’una empresa especialitzada, avalada per la qualitat i professionalitat de tots els que formem Apen, després de 25 anys de trajectòria a les nostres esquenes, responent a les demandes del nostre públic i ajustant-nos a les evolucions que ha sofert el mercat respecte de les necessitats informàtiques. Un servei amb el qual, a més, podreu gaudir de la millor tecnologia i d’equips d’última generació, amb el qual estalviar en els costos de la nostra empresa.

MANTENIMENT ESTABLE DEL TEU SISTEMA INFORMÀTIC

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions que vols rebre més informació sobre manteniment informàtic

    He llegit i accepto laprotecció de dades

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS