Software totalment integrat amb a3ERP per gestionar més
fàcilment el nou impost envasos de plàstic no reutilitzable

Et contactem

Software totalment integrat amb a3ERP per gestionar més fàcilment el nou impost envasos de plàstic no reutilitzable

Et contactem

LA MILLOR EINA PER GESTIONAR D’UNA MANERA AUTOMATITZADA LES NOVES DECLARACIONS D’IEPNR D’OBLIGAT COMPLIMENT

MOLT

SENZILL

El procés de gestió és molt senzill i transparent gràcies a una interfaz molt intuïtiva i de gran facilitat dús.

MÉS

SEGURETAT

Webservice de l’Agència Tributària obliga a utilitzar el certificat digital del client, cosa que ofereix una gran seguretat en l’enviament de les declaracions.

MILLORA ELS

PROCESSOS

Integració total al menú i l’estructura d’a3ERP, incloent les declaracions a les còpies de seguretat que es facin de la seva base de dades.

DIRIGIT A TOTES AQUELLES EMPRESES QUE FABRIQUEN, ADQUIREIXEN DE MANERA INTRACOMUNITÀRIA O TINENÇA SENSE ACREDITACIÓ DE PROCEDÈNCIA (ADQUIRIT O IMPORTAT EN TERRITORI ESPANYOL) D’ENVASOS DE PLÀSTIC

DECLARA, CORREGEIX I ANULA TOTES LES OPERACIONS RELACIONADES AMB ELS ENVASOS DE PLÀSTIC

Des de l’1 de gener de 2023 es declararà la quantitat (Kgs) de plàstic no reciclat continguda als productes que formen part del conjunt objectiu de l’impost, pagant 0,45€ per cada Kg de plàstic no reciclable contingut en la transacció.

GENERA, ENVIA I

CORREGEIX DECLARACIONS

VIA WEBSERVICE AEAT

Ens permet generar declaracions per a fabricants i/o adquirients informant dels possibles errors estructurals abans de ser enviats a AEAT.

A través d’una connexió d’internet el software es connecta directament al servei web de l’Agència Tributària i envia la declaració completa amb tots els seients. També permet anul·lacions i modificacions de seients declarats i inclou seients d’existències inicials per a cada declaració de fabricant.

Un cop generada la declaració podem consultar per pantalla el detall de la mateixa, així com obtenir el resum per al model 592.

REPERCUTEIX I CERTIFICA

IEPNR A LES TEVES VENDES

Aquest mòdul afegeix la capacitat a l’a3ERP de repercutir l’impost al client, incloent als documents de venda el corresponent impost per als clients activats.
També ens dóna la possibilitat de la impressió del certificat de l’impost per cada factura emesa.

MÒDUL IEPNR PER A a3ERP

IEPNR és un mòdul integrat al nostre a3ERP que està dirigit a aquelles empreses que fabriquen, adquireixen de manera intracomunitària o tinença sense acreditació de procedència (adquirit o importat en territori espanyol) d’envasos de plàstic.

 

IEPNR és un programari completament integrat amb el nostre programa de gestió empresarial ERP, que s’utilitza per a la gestió d’impostos especials de plàstic no reutilitzable. És una eina perfecta per tenir al dia la comptabilitat a l’empresa i és molt senzilla de fer servir, ja que disposa d’una interfície molt intuïtiva i segura. De fet, IEPNR augmenta la seguretat de totes les declaracions, perquè s’inclouen a les còpies de seguretat que es fan a la base de dades i també permet millorar els processos d’una forma controlada, senzilla i segura, mitjançant una connexió directa amb el servei web de l’Agència Tributària.

 

El mòdul IEPNR, que podràs gestionar des del nostre ERP per a la gestió d’empreses, anul·la i corregeix assients comptables, utilitzant un altre servei web de l’AEAT, es poden anul·lar de manera unitària els seients, prèviament declarats, deixant marcats al sistema el nou estat . Però si el que vol l’empresa és corregir un assenteix, prèviament declarat, l’AEAT obliga a anul·lar el seient erroni i substituir-lo per un de nou. El software a3ERP ho fa en un sol pas, tenint integrat el mòdul IEPNR.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER SABER MÉS SOBRE IEPNR!

Informat

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions que vols rebre més informació d’IEPNR

    He llegit i accepto lapolítica de privacitat

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS