PRODUCCIÓ

mòdul integrat amb a3ERP

Software totalment integrat amb a3ERP que incrementa la

producció i automatitza tots els processos de fabricació

Et contactem

PRODUCCIÓ

mòdul integrat amb a3ERP

Software totalment integrat amb a3ERP que incrementa la producció i automatitza tots els processos de fabricació

Et contactem

LA MILLOR SOLUCIÓ PER GESTIONAR PROCESSOS DE FABRICACIÓ AMB EL MÀXIM RENDIMENT

100% Automatitzat

El procés de producció automatitzat genera de forma automàtica les ordres de fabricació sobre comanda, estoc i reserves.

Més senzill

Assignació de tasques als comunicats i fabricació segons el previst d’una manera proporcional a l’estructura de la teva empresa.

Màxim control

Controla en tot moment la traçabilitat dels teus productes per lots, per data de caducitat, per número de sèrie i per multiubicació.

DIRIGIT A TOTES AQUELLES EMPRESES QUE FAN PRODUCCIÓ BÀSICA I TENEN LA NECESSITAT D’INCREMENTAR RÀPIDAMENT LA SEVA PRODUCTIVITAT

ESTRUCTURA, CALCULA, ORGANITZA I MODIFICA FÀCILMENT TOTA LA PRODUCTIVITAT DE LA TEVA EMPRESA

El mòdul de Producció està dissenyat per a la gestió de la producció totalment integrada amb a3ERP que t’ajudarà a controlar i reduir els teus costos de producció.

ESTRUCTURA I CALCULA

ELS COSTOS DE PRODUCCIÓ

El mòdul de PRODUCCIÓ permet editar estructures i dividir-les en diferents fases per optimitzar al màxim les tasques de producció. Calcula les matèries primeres i els productes semi elaborats i configura la gestió de lots i escandalls. Possibilitat d’organitzar els treballs per criteris i definir els perfils de màquines i operaris.

Càlcul de costos estàndard, teòric i per fabricació de cada producte. Gràcies a la suma dels costos dels diferents consums tenim la possibilitat d’assignar un preu de fabricació dels articles per unitat o per hora i recalcular costos fàcilment en les ordres de producció.

ORGANITZA TREBALLS I ORDRES DE PRODUCCIÓ

Generació d’ordres de treball, altes de comunicats i assignació de tasques als comunicats de treball de cada operari. Podem imprimir les ordres de treball i les necessitats de fabricació en qualsevol moment.

Assignació d’operaris i màquines en totes les fases del procés de producció i control total del consum de components i la fabricació de productes per incrementar la productivitat.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER SABER MÉS SOBRE PRODUCCIÓ!

Preu-sales

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions que vols rebre més informació del mòdul de PRODUCCIÓ

    He llegit i accepto lapolítica de privacitat

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS