PREU PER CÒPIA

Preu per còpia, paga només pel que imprimeixes

Més de 25 anys d’experiència en el sector i un miler d’equips en funcionament ens avalen.

Et contactem

Per què encarir els costos de la nostra empresa si podem estalviar fins a un 30% i conèixer les necessitats del nostre negoci sense pagar per això, ni un cèntim de més? Aquesta és la clau d’aquest servei que us oferim a Apen amb solucions d’impressió, eficaces i efectives.

Encara no has triat el preu per còpia?

EN QUÈ CONSISTEIX?

Es tracta d’un contracte integral dels serveis d’impressió a canvi d’una quantitat prèviament acordada per cadascuna de les impressions que hem realitzat. Ens ocupem de tot: la instal·lació i la formació dels usuaris, el subministrament dels consumibles, i el manteniment de les impressores, equips multifuncionals i fotocopiadores. Amb factures periòdiques, es paga només pel que s’ha imprès.

AUDITORIA D’IMPRESSIÓ

Després d’una anàlisi que determini, veritablement, quines són les vostres necessitats reals, podrem presentar-vos la proposta optimitzada que s’ajusti a l’ús efectiu que feu de les vostres impressores i equips d’impressió i així, oferir-vos l’opció que més avantatges transmeti al vostre negoci.

QUÈ INCLOU?

 • Instal·lació i configuració de l’equip
 • Tots els consumibles i la seva gestió
 • Peces i recanvis
 • Assistència en menys de 4h
 • Préstec d’equips en cas d’avaria
 • Manteniment preventiu
 • Servei de monitoratge
 • Reparacions i desplaçaments

ESTALVI

Fins a un 30% menys. Paga només pel que imprimeixes, tindreu tot sota control i sense cap sorpresa, quedant a càrrec de l’empresa únicament els folis i el consum elèctric de la impressora. Estalvi en consumibles, assistència tècnica, peces, … A partir d’ara gaudiràs del control mensual en les despeses d’impressió, amb la solució de pagament per ús només pagaràs pel que imprimeixes.

Vols que contactem amb tu? Omple aquest formulari i et trucarem

  Nom

  Telèfon

  He llegit i accepto lapolítica de privacitat

  Autoritzo l'enviament d'informació

  Contacta con APEN: Empresa de informática

  Compromís amb garantia

  Una garantia total amb un servei de manteniment durant 3 o 5 anys tot inclòs. Els nostres tècnics certificats configuren i programen els equips d’impressió segons el mètode de treball de cada client.

  La millor tecnologia

  Treballem amb les millors marques, per tant oferim les millors màquines d’impressió depenent de les necessitats i requeriments del client. Mitjançant un plànol de situació exposem els canvis a realitzar, ja sigui reubicant en altres departaments les màquines ja existents, fins a la incorporació d’un nou parc d’impressió allà on sigui necessari.

  Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta

  Clients satisfets

  + ÈXITS