PROPERS WEBINARS

Forma’t amb nosaltres quan vulguis i des d’on vulguis

PROPERS WEBINARS

Forma’t amb nosaltres quan vulguis i des d’on vulguis

ADAPTEM A FORMAT ONLINE TOTES LES NOSTRES FORMACIONS GRATUÏTES PER A FACILITAR LA PARTICIPACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

T’HAS PERDUT ALGUN WEBINAR O ESTÀS INTERESSAT EN TORNAR-LO A VEURE?

ANAR A WEBINARS GRAVATS

PROPERS WEBINARS MICROSOFT

EXCEL: TREBALLA AMB VARIABLES

Durant el seminari explicarem i desenvoluparem la funció LET acompanyada d‟exemple que aniran des dels més simples a exemples on es podrà apreciar el potencial d‟aquesta funció.

Inscriu-te al webinar!

PROPERS WEBINARS a3ERP

KLIKTICKET – APLICACIÓ DE NOTES DE DESPESA

Coneix la solució més efectiva per gestionar les notes de despeses d’empresa i digitalitzar les factures.

Inscriu-te al webinar!

MÒDUL CONNECTOR: 3 EINES D’ESTALVI DE FEINA

Fas servir a3ERP i tens processos molt manuals? Estàs al departament de vendes o administració? En aquest webinar t’ensenyem com una eina externa a a3ERP però totalment integrada automatitza processos com el 347, la reclamació automàtica de cobraments o importadors de tarifes a Excel.

Inscriu-te al webinar!

COM PRENDRE DECISIONS AMB a3ERP: BI / POWER BI / EXCEL SERVICES

En aquest seminari web, explorarem com transformar les dades d’a3ERP en informació valuosa que permeti prendre decisions més informades i estratègiques. Els nostres experts us ensenyaran com crear visualitzacions impactants, generar informes personalitzats i analitzar tendències clau per optimitzar els vostres processos de negocis. Sigui comptable, analista o gestor, aquesta és la teva oportunitat de dominar les eines analítiques i aconseguir un avantatge competitiu. No et perdis aquesta oportunitat i inscriu-te ara per aprendre com utilitzar a3ERP, BI, Power BI i Excel Services per prendre decisions intel·ligents.

Inscriu-te al webinar!

TANCAMENT D’ANY AMB A3ERP

Coneix els punts que cal tenir en compte per al tancament comptable i fiscal amb a3ERP.

Inscriu-te al webinar!

MILLORA LA GESTIÓ DELS TEUS CLIENTS AMB CRM.ES

En aquest seminari presentarem un programa CRM per a la gestió efectiva dels clients. El nostre equip d’experts en CRM explicarà com et pot ajudar el programa a millorar els processos de gestió amb els teus clients i incrementar les vendes. No et perdis aquesta excel·lent oportunitat per conèixer de primera mà les funcionalitats i els avantatges que ofereix aquesta eina.

Inscriu-te al webinar!

MÒDUL a-EDI a3ERP: LA SOLUCIÓ PER CONNECTAR-TE ALS TEUS CLIENTS

En aquest seminari presentarem a-EDI, un software extern però integrat amb a3ERP que permet l’intercanvi electrònic de documents en format estàndard entre diferents sistemes informàtics. Genera i envia fitxers EDI, a partir de documents a3ERP com ara albarans i factures de venda.

Inscriu-te al webinar!

IMPOST DEL PLÀSTIC NO REUTILIZABLE (IEPNR)

Durant aquest seminari us explicarem com des d’Apen hem donat solució a la nova llei del plàstic que ha entrat en vigor el passat 1 de gener de 2023. Aquelles empreses que utilitzen a3ERP com a software de gestió podran gestionar aquest impost amb l’administració pública sense errors i de manera automàtica.

Inscriu-te al webinar!

MÒDUL PRODUCCIÓ a3ERP

Tens dificultats per gestionar els processos productius de la teva empresa? Són poc àgils? Pots millorar-los amb el mòdul de producció per a a3ERP. En aquest seminari veurem com solucionar de forma fàcil els processos de producció de la teva empresa i el més important, totalment integrat a a3ERP.

Inscriu-te al webinar!

PROPERS WEBINARS ALTRES

LES 12 CLAUS PER COMPLIR AMB LA PROTECCIÓ DE DADES. HO POSEM FÀCIL!

La teva empresa o entitat compleix les normatives de protecció de dades? Et donem els 12 aspectes claus per comprovar-ho. Si tractes dades de caràcter personal a través de la teva empresa, entitat o negoci, no oblidis estar al dia en el compliment de les normatives relacionades amb la PROTECCIÓ DE DADES, són de compliment obligat.
Aquestes dades poden ser tant dels teus clients, treballadors, associats, col·laboradors, pacients, alumnes, videovigilància, botiga en línia, etc… depenent de la teva activitat. No us perdeu aquesta sessió en què veurem els punts més importants a tenir en compte de la mà d’un especialista.

Inscriu-te al webinar!

L’ENEMIC INVISIBLE: CIBERATACS QUE AMENACEN LES PIMES

Igor Lukic, expert en Ciberseguretat i membre del centre de serveis avançats (CSA), ens parlés sobre un tema crucial a l’era digital: «L’enemic invisible: ciberatacs que amenacen les pimes». En aquest seminari, compartirem els nostres coneixements i experiència per ajudar les empreses a identificar i abordar problemes comuns de ciberseguretat. Recordem que el robatori d’identitats i credencials sol ser el primer pas d’un incident greu, per això és fonamental estar alerta i prendre les mesures adequades per protegir-nos.

Inscriu-te al webinar!

CONTACTA AMB NOSALTRES PER SABER MÉS SOBRE ELS NUESTRES WEBINARS!

Informa_rentings-gris

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions el webinar del que vols rebre més informació

    He llegit i accepto lapolítica de privacitat

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS