Software totalment integrat amb a3ERP per comptabilitzar

les factures de compra ja sigui en format paper o digital

Et contactem

Software totalment integrat amb a3ERP per comptabilitzar les factures de compra ja sigui en format paper o digital

Et contactem

EL SOFTWARE DEFINITIU PER A LA COMPTABILITZACIÓ AUTOMÀTICA DE LES FACTURES DE COMPRA EN UN TEMPS MÍNIM I AMB LA MAJOR SEGURETAT

Més productiu

Facilita la gestió administrativa i allibera de tasques rutinàries per poder destinar aquest temps a funcions més productives per al teu negoci.

Molt fàcil

Els documents no surten fora de l’empresa ni són revisats per personal extern, de la factura al sistema de gestió comptable en uns segons.

Estalvia temps

Substitueix el tractament manual per l’extracció automàtica de dades i reduïx considerablement el temps de comptabilització.

EXTRAU EN SEGONS LES DADES COMPTABLES DE LA TEVA EMPRESA SENSE LA NECESSITAT D’UTILITZAR PLANTILLES I SENSE CAP APRENENTATGE PREVI

LA SOLUCIÓ DOCUMENTAL MÉS FÀCIL, INTUITIVA I SEGURA QUE T’ALLIBERARÀ DE L’ARXIU I GESTIÓ DE PAPERS

L’alliberament de tasques administratives rutinàries de la teva empresa permet destinar aquest temps a funcions més productives per al teu negoci.

REGISTRA I EXTRAU

AUTOMÀTICAMENT LES

DADES DE LES FACTURES

MATRIX AUTOFORM digitalitza les factures automàticament de manera més ràpida i segura amb tecnologia OCR. En format paper (mitjançant escàner, multifuncional o fotografia) o digital (documents PDF, Word, etc…) enviats per correu electrònic o dispositiu mòbil.

Garanteix un alt nivell de privacitat als teus documents sense la cessió de dades a tercers. Compatible amb la majoria d‘aplicacions comptables evitant haver d’introduir les dades manualment i cometre possibles errors.

COMPATIBLE AMB EL

TEU SOFTWARE a3ERP

MATRIX AUTOFORM s’integra amb a3ERP a través d’un connector i genera automàticament els seients i les altes des del procés de reconeixement i validació OCR.
Escull el proveïdor/client d’a3ERP mitjançant el NIF, escull el compte de despesa/ingrés segons els paràmetres d’a3ERP i et permet validar manualment des de MATRIX AUTOFORM.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER SABER MÉS SOBRE MATRIX AUTOFORM!

Informate_sin_compromiso-green

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions que vols rebre més informació de MATRIX AUTOFORM

    He llegit i accepto lapolítica de privacitat

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS