CENTRALETA VIRTUAL

OIGAA CENTREX la centraleta al núvol de la teva oficina que incrementa la productivitat de cada usuari

Et contactem

CENTRALETA VIRTUAL

OIGAA CENTREX la centraleta al núvol de la teva oficina que incrementa la productivitat de cada usuari

Et contactem

VOZTELECOM ÉS LA MILLOR CENTRALETA VIRTUAL PER A LA TEVA EMPRESA

MÀXIM ESTALVI

Quota mensual única i sense alta inicial, amb una tarifa plana a 30 països que proporciona un màxim estalvi a el client des del primer moment.

SEMPRE ACTUALITZAT

Un servei en el núvol ofereix de forma automàtica noves prestacions als usuaris sense cost addicional gràcies a les actualitzacions periòdiques.

MÉS FLEXIBLE

A partir de dos llocs de treball, escull la pròpia configuració, sense límit d’usuaris i per a una o múltiples seus d’empresa.

OIGAA Centrex és una solució de centraleta virtual totalment innovadora que unifica la telefonia fixa i mòbil de la seva empresa sense necessitat de canviar d’operador mòbil i permet navegar per Internet de forma ràpida i segura.

Proporciona una reducció de costos molt important a més d’una simplificació i optimització de recursos, ja que és una solució global que resol totes les necessitats de comunicacions d’una PIME. D’altra banda, amb OIGAA Centrex s’obtenen importants beneficis de mobilitat i productivitat, i ajuda a les PIMES a ser més eficients i competitives.

MILLOR SERVEI

Apen dóna un servei presencial i el millor assessorament en la configuració de l’servei. S’integra amb la resta de serveis de l’empresa.

MÉS RÀPID

Comunicacions més ràpides, més segures i amb més qualitat, gràcies a accessos a internet gestionats per VozTelecomm de fins a 100Mb.

100% INTEGRAT

Atén trucades al teu extensió fixa al mòbil, sense cost de transferència i sense canviar d’operador. Truca des del teu mòbil amb tarifa VozTelecom.

LA SOLUCIÓ MÉS COMPLETA DE CENTRALETA VIRTUAL FIXA-MÒBIL I ACCÉS A INTERNET PROFESSIONAL PER A LA PIME

CONTACTA AMB NOSALTRES PER SABER MÉS SOBRE CENTRALETA VIRTUAL!

Informa_renting
informa_renting-mobil

TRUCA’NS AL 938 606 220 O OMPLE EL FORMULARI DE CONTACTE

És important especificar en les observacions que vols més informació sobre centraleta virtual

    He llegit i accepto lapolítica de privacitat

    Autoritzo l'enviament d'informació

    Clients satisfets

    + ÈXITS