SOLUCIONS D’IMPRESSIÓ

Coneixes ja els costos d’impressió de la teva empresa?

Més de 25 anys d’experiència en el sector i un miler d’equips en funcionament ens avalen.

Et contactem

La necessitat de noves eines per a completar el desenvolupament professional de tota empresa és ineludible i, aquest servei en solucions d’impressió, juga un paper fonamental que suposa grans avantatges per als vostres costos.

Avalat per la qualitat i professionalitat de tots els que formem Apen, després de 25 anys de trajectòria a les nostres esquenes, vivint i experimentant nous escenaris, i creixent i enriquint-nos a cada moment; les demandes del nostre públic i les pròpies evolucions que ha sofert el mercat respecte a les necessitats informàtiques i solucions d’impressió, tant a nivell particular com empresarial; s’han delimitat el camí a seguir, on l’objectiu final vela, única i exclusivament, per la vostra plena satisfacció. Un servei amb el qual gaudir de la millor tecnologia i dels equips d’última generació, i amb el qual estalviar fins a un 30% dels costos d’impressió de la nostra empresa.

Serveis òptims: preu per còpia i smart office

IMPRESSIÓ PREU PER CÒPIA

La necessitat real que ens permetrà obtenir una proposta optimitzada amb grans beneficis y el preu real per còpia, amb el conseqüent estalvi en els costos d’impressió.

+ llegir més

SMART OFFICE, L’OFICINA INTEL·LIGENT

L’ equip multifuncional intel·ligent que realiza totes les funcions bàsiques d’una fotocopiadora i aporta els avantatges d’un sistema de gestió documental integrat òptim per a l’augment de la productivitat.

+ llegir més

Vols que contactem amb tu? Omple aquest formulari i et trucarem

  Nom

  Telèfon

  He llegit i accepto lapolítica de privacitat

  Autoritzo l'enviament d'informació

  Contacta con APEN: Empresa de informática

  APEN, amb les primeres marques del mercat

  Distribuïdors oficials d’HP, KONICA, KYOCERA i OKI, són algunes de les marques que han demostrat la seva confiança en Apen i en el desenvolupament d’aquest servei en solucions d’impressió, amb el qual us oferim una assistència de manteniment integral amb el qual donar-vos aquest suport vital.

  Les necessitats actuals de les empreses en solucions d’impressió de qualitat, ens porten a vetllar per garantir els mètodes i instruments que ens ajudin a aconseguir aquesta comesa. Un compromís que amb molta responsabilitat prenem tots i cadascun dels professionals que integrem el grup Apen, de mans de les millors marques del mercat, les quals, dia a dia, segueixen confiant en la nostra companyia.

  Avantguarda tecnològica

  De la mà de les millors marques, amb la selecció dels equips més productius que us proporcionaran qualitat i prestacions a l’hora d’imprimir i escanejar, des d’Apen us oferim l’assessorament i consell indispensables, per instal·lar en el vostre negoci bones pràctiques d’impressió i la implementació dels millors sistemes per controlar aquestes despeses que suposa el no apostar per un servei com el nostre en solucions d’impressió.

  La necessitat de les empreses per no deixar enrere l’estela d’un món laboral cada dia més exigent, així com les pròpies pretensions i demandes d’aquest, davant l’allau de professionalitat i tecnificació necessària per mantenir-nos en ell i seguir prosperant, han propiciat una creixent interpel·lació cap a aquesta necessària tinença d’un servei en solucions d’impressió amb mesures d’avantguarda que pugui garantir els mètodes i instruments que ens ajudin a aconseguir-ho.

  Apen i el medi ambient

  Valors com el compromís i la responsabilitat que tenim envers els nostres clients, així com el lliurament, passió i vocació que sentim per la nostra feina i pels serveis que oferim, identifiquen el caràcter i personalitat de la nostra organització, sempre en sintonia amb les necessitats del medi ambient.

  APEN ES PREOCUPA PEL MEDI AMBIENT COL·LABORANT AMB EL RECICLATGE TÓNERS.

  La voluntat de col·laborar amb la perpetuació d’un món pròsper, s’erigeix com el màxim estendard a aconseguir, per això, a Apen vetllem per aquest compromís amb el medi ambient amb el reciclatge de tòners d’impressió per seguir complint amb la nostra responsabilitat mediambiental en el mercat. Aquesta satisfacció és el motor que ens ha permès seguir sent tot un centre de referència en l’oferiment de solucions d’impressió i altres serveis de manteniment i gestió informàtics.

  Clients satisfets

  + ÈXITS

  Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta