SOLUCIONS DE SISTEMES I CLOUD


Solucions de sistemes, tecnologia simple, fiable i assequible

Més de 25 anys d’experiència en el sector i un miler de contractes ens avalen.

Et contactem

A Apen posem a l’abast dels nostres clients les millors solucions intel·ligents i serveis Cloud adaptats per a cada empresa. Una àmplia gama de serveis que permeten gaudir de serveix exclusius, sense necessitat de realitzar grans inversions i amb totes les avantatges dels recursos que els integren.

Una nova manera d’estalviar en el manteniment i la gestió dels nostres equips, amb solucions intel·ligents i el servei Cloud, on podràs tenir accés directe a les nostres dades i informació des de qualsevol punt, en qualsevol moment. Amb una àmplia varietat de serveis intel·ligents adaptats a les necessitats de cadascun dels nostres clients, en Apen oferim un servei integral que abraça les diferents àrees de gestió d’una empresa. Amb el nostre servei de servidors tindreu un lloc segur on podreu emmagatzemar i protegir la informació de la vostra empresa amb total confiança, disposareu d’un entorn virtual que us permetrà deixar de dependre del hardware, i obtindreu un espai d’emmagatzematge il·limitat. I, per una major seguretat, Apen disposa d’un servei de còpies de seguretat que garanteix la disponibilitat de les dades guardades a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, de forma segura, permet recuperar el servidor al complert en cas de pèrdues accidentals o desastres, de compliment amb la LOPD.

Servidors

Un lloc segur on emmagatzemar i protegís totes les dades i la informació de la vostra empresa, amb la confiança que mereixen des de qualsevol lloc, a qualsevol hora.

VIRTUALITZACIÓ
El millor entorn per a que deixeu de dependre del hardware.

EMMAGATZEMATGE
Espai il·limitat amb les solucions de cabina i discs en xarxa.

ALTA DISPONIBILITAT
Per als que no es poden permetre aturar-se en el camí. Clúster, rèplica…

DIRECTORI ACTIU
Experts en la gestió d’usuaris, equips o grups, i en l’administració de les polítiques en xarxa.

OFFICE 365, LA TEVA OFICNIA AL NÚVOL
La millor manera d’accedir des de qualsevol lloc i dispositiu, amb confiança i seguretat, al vostra correu electrònic i documentació. Les possibilitats d’aquesta suite d’eines ofimàtiques, reconeguda en el mercat, però amb millors prestacions en el seu servei Cloud; permet crear, emmagatzemar i editar documents Office en línia i optimitzar les oportunitats d’un espai empresarial integrat i connectat.

+ llegir més

SERVIDORS VIRTUALS
Flexibilitat, potència i seguretat sempre que ho necessiteu. Servidors virtuals que s’adapten a les necessitats reals de l’empresa, garantint l’actualització del sistema, que permet gaudir de moltes avantatges per transferir dades il·limitadament i mantenir les còpies de seguretat pertinents de la informació transferida, amb un accés personal i exclusiu per testificar la màxima seguretat i eficiència amb la infraestructura tecnològica més avançada en Cloud.

+ llegir més

Còpies de seguretat

La solució efectiva per garantir la disponibilitat de les vostres dades i gaudir d’elles d’una manera segura, disponible
des de qualsevol lloc, a qualsevol hora.

RECUPERACIÓ DE MÀQUINES VIRTUALS
Assegurar la continuitat de l’empresa i el menor temps de parada és l’objectiu d’aquesta còpia. Permet recuperar el servidor al complert.

CUSTÒDIA FÍSICA BUNKER 
Protegeix les dades davant pèrdues accidentals o desastres i compleix amb la LOPD.

RÈPLICA EN LOCAL O DATACENTER
Sistemes intel·ligents de còpia on podem treballar de forma immediata sense parades.

CÒPIES ONLINE
La solució efectiva i econòmica de garantir la plena disponibilitat de la vostra informació i el millor mètode que existeix per protegir les vostres dades, amb la garantia d’alta seguretat en Cloud. Tecnologia simple i fiable que permet emmagatzemar tota la informació en un banc de dades extern, sempre a disposició per la seva recuperació o edició. Amb un servei controlat les 24h del dia i tots els beneficis que pugueu imaginar.

+ llegir més

Xarxes i comunicacions

Destinat a satisfer les necessitats de comunicacions segures i efectives de l’empresa, sense amenaces ni interrupcions.

XARXES
Firewalls, switch i wifi, la millor protecció contra atacs interns i externs. Experts en la gestió de la seguretat de les xarxes.

ANTIVIRUS
Bàsic amb qualsevol xarxa informàtica. Gestió centralitzada i automàtica.

SAI
La protecció elèctrica dels nostres equips evita qualsevol parada i pèrdua d’informació.

ARMARI DE COMUNICACIONS
Una xarxa estructurada i certificada que garanteix treballar sense interrupcions.

CENTRALETA VIRTUAL
Una innovació tecnològica que unifica telefonia fixa i mòbil sense necessitat de fer canvis d’operador i que permet navegar per internet a alta velocitat de forma segura. Proporcionant una reducció dels costos de l’empresa i una optimització dels recursos comunicatius, s’obtenen beneficis en mobilitat i productivitat; un motiu de pes per esdevenir més eficients i competitius, amb el suport tècnic i el manteniment garantit, sempre actualitzat i flexible.

+ llegir més

Equips professionals

La millor tecnologia al vostre abast que satisfaci les vostres exigències o cobreixi, momentàniament, qualsevol necessitat immediata, amb equips de qualitat. Equips adaptats, optimitzats i testats per un rendiment i funcionament exel·lents.

ORDINADROS DE SOBRETAULA
Equips clònics i de marca adaptats a cada lloc de treball i necessitat.

PORTÀTILS I ULTRABOOKS
Experts en mobilitat i entorns de teletreball.

TAULETES I SMARTPHONES
Cada cop més integrats en el dia a dia de l’empresa.

THINCLIENTS
Terminals sense sistema operatiu que connecten contra una IP.

ESCRIPTORIS VIRTUALS
De la ma de FlexxibleIdesktop Cloud, l’escriptiri virtual per ús professional de Windows, gaudirem de la informàtica de la nostra empresa al núvol. Solució per a garantir l’alta disponibilitat i màxima seguretat de les dades del client, amb la informació encriptada i còpies de seguretat dels servidors. Cloud permet accedir a ell des de qualsevol dispositiu, garantint la llibertat de mobilitat i certificant els beneficis d’aquest servei al núvol.

+ llegir més