CURS ONLINE INVENTOR

La nostra metodologia online compagina classes en directe amb professor i treball individual amb accés a campus virtual.

CURS ONLINE INVENTOR

La nostra metodologia online compagina classes en directe amb professor i treball individual amb accés a campus virtual.

DATES

PER DETERMINAR

40 HORES

EN 10 SESSIONS

HORARI

PER ETERMINAR

BONIFICABLES PER EMPRESES

22 DE FEBRER

A 24 DE MARÇ

40 HORES

EN 10 SESSIONS

DILLUNS I DIMECRES

DE 15H A 19H

BONIFICABLES PER EMPRESES

A QUI VA DIRIGIT EL NOSTRE CURS INVENTOR?

Dirigit a totes les persones que vulguin començar a familiaritzar-se amb aquest programari de disseny mecànic 3D. Professionals i estudiants de l’àmbit de el disseny industrial, enginyers industrials, dissenyadors de producte, packaging, arquitectes, etc…

COM IMPARTIM TOTS ELS NOSTRES CURSOS DE FORMACIÓ ONLINE?

El curs es desenvolupa de forma 100% pràctica des de la primera classe. Les classes en directe tenen una durada de 4 hores i es desenvoluparan durant 5 setmanes en els dies i horaris indicats per a cada curs. Els estudiants comptaran amb el material teòric-pràctic necessari per al desenvolupament del curs Inventor. Al campus virtual, els estudiants tindran accés al material teòric-pràctic, a més de comptar amb exercicis que seran corregits i avaluats per un tutor / a expert en la material. El campus virtual estarà disponible durant 7 dies a la setmana les 24 hores.

 

El tutor especialitzat en la matèria, farà un seguiment exhaustiu dels participants, avaluant i comentant el progrés amb els estudiants. En cas de ser necessari, assignarà activitats extres, de forma individualitzada, per reforçar els conceptes impartits.
Els estudiants comptaran amb una línia directa de comunicació amb el tutor / a per a la resolució de dubtes i / o consultes com així també, comunicació amb la resta d’estudiants amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi d’informació i coneixement, enriquint encara més el procés formatiu.

QUINS SÓN ELS OBJECTIUS D’AQUESTA FORMACIÓ?

A l’acabar el curs d’Inventor, l’alumne coneixerà les possibilitats d’aquesta eina per realitzar dissenys industrials 3D, visualitzar, simular i analitzar el funcionament de el disseny previ a la seva fabricació.

DESCARREGAR TEMARI

INSCRIU-TE ARA AL NOSTRE CURS BONIFICAT D’INVENTOR!

  He llegit i accepto lapolítica de privacitat

  Autoritzo l'enviament d'informació

  TRUCA’NS SENSE COMPROMÍS AL 640 754 075 PER DEMANAR MÉS INFORMACIÓ!

  ARA TAMBÉ POTS COMPRAR ELS CURSOS A LA NOSTRA BOTIGA ONLINE!

  COMPRAR CURS

  Clients satisfets

  + ÈXITS