CERTIFICACIONS I COL·LABORACIONS

Certificacions destacades

Apen porta més de 30 anys desenvolupant el seu compromís per a i amb totes aquelles persones i entitats professionales que necessiten de l’ajuda i l’assessorament d’un equip professional, capaç i responsable, que sàpiga donar-lis tot el que busquen i necessiten en les seves necessitats informàtiques. Accentuats al desenvolupament de la nostra causa, moltes són les certificacions destacades que hem rebut per part de distribuidors oficials de rellevància. El nostre compromís amb oferir el servei i la tecnologia d’última generació, que són indispensables i merescuts, ha fet que renombrats distribuidors GOLD reconeguin la nostra tasca i segueixen confiant en Apen.

Certificacions ISO

La Norma Internacional ISO 27001:2013 és un estàndard internacional que defineix els requisits per a un sistema de gestió de la seguretat de la informació (SGSI). Aquesta guia especifica els requisits per establir, implementar, mantenir i millorar contínuament un Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació. El disseny i la implantació del Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació segons la norma ISO 27001 està orientat a assegurar la confiança dels nostres clients en els sistemes i processos de la companyia.

Col·laboracions

Apen som empresa solidària que aporta donatius per a la millora en la qualitat de vida dels pacients amb càncer.

La Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) és una entitat de segon nivell que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies.

Campanya 2023: Frenar la desigualtat és a les teves mans

Aquest any, la nostra col·laboració amb MansUnides es troba dins de l’enfortiment dels drets i optimització de les activitats agrícoles i les oportunitats laborals als 24 llogarets del districte de Ganjam, estat d’Orissa (Índia)”. Els objectius del projecte d’aquest 2023 són treballar als 24 llogarets (s’afegeixen 5 llogarets als 19 que portaven fins ara) durant els propers 2 anys en tres línies: Formacions a les dones per al desenvolupament civil (drets) i de sistemes de vida. Formacions als pagesos per millorar els resultats en collites i obtenció de millors preus de venda. Formacions a joves perquè accedeixin a feines dignes.