CERTIFICACIONS I COL·LABORACIONS

Certificacions destacades

Apen porta més de 25 anys desenvolupant el seu compromís per a i amb totes aquelles persones i entitats professionales que necessiten de l’ajuda i l’assessorament d’un equip professional, capaç i responsable, que sàpiga donar-lis tot el que busquen i necessiten en les seves necessitats informàtiques. Accentuats al desenvolupament de la nostra causa, moltes són les certificacions destacades que hem rebut per part de distribuidors oficials de rellevància. El nostre compromís amb oferir el servei i la tecnologia d’última generació, que són indispensables i merescuts, ha fet que renombrats distribuidors GOLD reconeguin la nostra tasca i segueixen confiant en Apen.

Col·laboracions

Apen som empresa solidària que aporta donatius per a la millora en la qualitat de vida dels pacients amb càncer.

La Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) és una entitat de segon nivell que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies.

Projecte 2016: Programa de construcció i equipament de dos centres d’educació infantil a Kaedi, sud de Mauritània.

Sense parar en la nostra obstinació per millorar el món i oferir sempre una mà amiga allà on sigui necessari, reunim el desig i el compromís de fer que els més desafavorits tinguin al seu abast totes les possibilitats de les que mereixen gaudir, per això, no només brindant els nostres millors serveis en recursos tecnològics a la societat, sino socorrent, als que més ho necessiten, amb programes d’ajuda a països en vies de desenvolupament. Una oportunitat per a la millora socio-econòmica de moltes families, que mereixen que seguim demostrant el nostre compromís, en col·laboració amb organitzacions tant vitals per a ferho possible com Mans Unides, organització amb la que portem cooperant varis anys per a lograr transmetre un bri de fe a qui més els urgeix.