SERVITEC, CIBERSEGURETAT

EMPRESA Servitec

SECTOR EMPRESARIAL Distribució i venda

NÚM. DE TREBALLADORS 40

SEUS 1

CONTACTE Antonio Ruiz

CÀRREC Director TIC

WEB www.servitecgrup.com

Solució Ciberseguretat

QUANT TEMPS FA QUE TREBALLES AMB APEN?

Servitec treballem amb Apen des de fa cinc anys.

COM T’AJUDEN EN EL DIA A DIA?

Apen s’encarrega del manteniment d’ordinadors, impressores i servidors de la companyia. També ens proporcionen el servei de monitorització de ciberseguretat i és el nostre proveïdor únic per a la compra de material informàtic..

PERQUÈ CONFIES AMB ELLS COM A PROVEÏDORS?

Per la seva capacitat per oferir solucions als problemes que ens hem anat trobant, per la rapidesa i la implicació en la resolució d’incidències i per un tracte humà agradable.

CREUS QUE APEN APORTA VALOR A LA TEVA EMPRESA? COM HO FA?

Els sistemes informàtics són part essencial de la nostra activitat, Apen és garantia de la continuïtat del negoci davant de qualsevol problema que puguem tenir.

QUINA NECESSITAT QUE TENIES T’HAN COBERT?

Sobretot volíem millorar les comunicacions de la companyia, tenim mobilitat a la feina i necessitem que siguin ràpides i fiables. Ens preocupava molt tot allò relacionat amb la seguretat perque no ens podem permetre quedar-nos aturats.

QUINA SOLUCIÓ T’HAN DONAT?

En concret aquesta darrera, ens permet teletreballar des de casa o des dels nostres clients sense problemes i amb la màxima seguretat. També hem notat un canvi en la velocitat de connexió important.

QUINS BENEFICIS T’HA APORTAT?

Els serveis d’Apen de manteniment proactiu i ciberseguretat ens han permès avançar-nos a problemes que ens haguessin pogut costar aturades o errors als nostres sistemes.
Resumint, hem guanyat en tranquil·litat i confiança en els sistemes.