TÈCNIC D’ATENCIÓ AL CLIENT ERP

 • Salari: Segons candidat
 • Experiència mínima: 2 anys
 • Tipus d’oferta: Indefinit
 • Oficines: Les Franqueses del Vallès

T’interessa la feina?

Inscriure's
  Apen, des del 1991. Som una organització amb visió a seguir creixent d’una manera continua i sostenible amb un horitzó molt llunyà, els fundadors ens voldrem jubilar i veure com segueix en el temps a dalt el carro de l’evolució tecnològica infinita…, que juntament amb la satisfacció dels nostres clients són els dos pilars que ens mouen
  El nostre centre al Vallès ens permet disposar de unes instal·lacions perfectes per reunir-nos i treballar, ben comunicades, amplies, amb l’aparcament necessari, que ens proporciona comoditat, imatge i la casa perfecte per desenvolupar la nostra activitat. També som “funs” del Teletreball, però sense oblidar que la interacció personal és bàsica
  Les persones i la il·lusió, son el tresor més gran que tenim, i per això és imprescindible trobar el candidat més adequat que encaixi amb el nostres valors i que vulgui formar part del nostre equip.
  Per part nostra posem tots els esforços per aconseguir-ho, dins les teves funcions volem que siguis el “Nostre Crack” del que fas, primer perquè t’encaixa i va amb tu, i segon perquè vols fer-ho cada dia millor. En definitiva, algú que vol gaudir fent el que sap i que cada dia es vol superar!

Què és el que estem buscant?
El que valorem és trobar una persona amb vocació, que sàpiga treballar en equip, amb bons coneixements però sobretot apassionada i disposada a superar-se per treballar en una empresa especial, volem gent feliç! Amb això tenim molt de guanyat!
En aquesta ocasió busquem, un tècnic per treballar al equip d’atenció al client ajudant a solucionar problemes i a donar suport, en aplicacions de gestió de la marca a3 i pròpies de la casa, de ERP, TPV, SAT, CRM, MRP, etc…
Volem algú amb experiència treballant en un help-desk, amb vocació de client. Seran necessàries habilitats i dots per atendre per telèfon i amb eines específiques de suport telemàtic.
També serà imprescindible ser una persona amb ganes d’aprendre, per començar al inici, i al llarg del temps per actualitzar-se, ja que els nostres programes sempre ho estan. Com la feina entra en cua, en moments puntuals hauràs de saber organitzar-te per atendre un volum alt de sol·licituds, però tranquil hi hauran moments per baixar el ritme.

Oferim un lloc de treball fix, incorporació immediata, possibilitat de promoció i un sou digne per sobre de mercat i amb equitat interna, així com molt material i formació perquè puguis desenvolupar-te i estar al dia.
També: Flexibilitat Horària, Bona comunicació Interna i amb el teus responsables, Vacances Flexibles, Divendres tarda Festa, des del Juliol fins mig Setembre jornada intensiva, Informació de l’empresa transparent, Formació i moltes eines que et poden ajudar, Reunions d’avaluació del Rendiment, esports i activitats d’empresa, i molt més.
I per acabar, què millor que anomenar-te els nostres valors: Treball en equip, Confiança, Passió, Feina Ben Feta i Desenvolupament Personal.