PROGRAMADOR WEB

  • Salari: Segons candidat
  • Experiència mínima: 2 anys
  • Tipus d’oferta: Indefinit
  • Oficines: Les Franqueses del Vallès

T’interessa la feina?

Inscriure's
    El que t’agrada, analitzar, dissenyar i sobretot programar. Això sí, hauràs d’orientar-te a solucions senzilles i clares que donin les millors respostes als nostres clients, i molt important, treballant en equip. Formaràs part de l’equip de Programació encarregat del manteniment d’aplicacions per a3ERP, Tiquea i mòduls d’empresa.
    Manteniment de aplicacions que ja estan funcionant. Perfeccionament i millora d’aplicacions actuals. Evolució d’aplicacions i noves aplicacions per els nostres clients. Liderar alguna àrea complementària del desenvolupament

El que valorem és trobar una persona amb vocació, que sàpiga treballar en equip, amb bons coneixements però sobretot apassionada i disposada a superar-se per treballar en una empresa especial, volem gent feliç! Amb això tenim molt de guanyat!
Per aquesta vacant busquem una persona per treballar en un dels nostres equips de programació, per realitzar programacions per aplicacions empresarials a mesura o per ampliar la funcionalitat de la família de software empresa de a3. Es treballarà en el nostre centre de Les Franqueses del Vallès, en un equip jove i dinàmic i un molt bon ambient laboral.

Formació a nivell CFGS o Grau, Coneixements de programació Winforms en .NET (VB.net o c#), HTML5 – Javascript – CSS3 – MVC.net, Coneixement avançats SQL
Es valorarà també: Experiència en Jquery i Bootstrap, Experiència en l’ús de Microsoft Visual Studio, Coneixements en els processos empresarials: gestió comercial, magatzem i logística, comptabilitat, Experiència en algun ERP o software de gestió empresarial, Experiència en metodologies àgils, Scrum.

Oferim un lloc de treball fix, incorporació immediata, possibilitat de promoció i un sou digne per sobre de mercat i amb equitat interna, així com molt material i formació perquè puguis desenvolupar-te i estar al dia.
També: Flexibilitat Horària, Bona comunicació Interna i amb el teus responsables, Vacances Flexibles, Divendres tarda Festa, des del Juliol fins mig Setembre jornada intensiva, Informació de l’empresa transparent, Formació i moltes eines que et poden ajudar, Reunions d’avaluació del Rendiment, esports i activitats d’empresa, i molt més.
I per acabar, què millor que anomenar-te els nostres valors: Treball en equip, Confiança, Passió, Feina Ben Feta i Desenvolupament Personal.