COORDINACIÓ EQUIP DE PROGRAMACIÓ

 • Salari: Segons candidat
 • Experiència mínima: 5 anys
 • Tipus d’oferta: Indefinit
 • Oficines: Les Franqueses del Vallès

T’interessa la feina?

Inscriure's
  Apen, des del 1991. Som una organització amb visió a seguir creixent d’una manera continua i sostenible amb un horitzó molt llunyà, els fundadors ens voldrem jubilar i veure com segueix en el temps a dalt el carro de l’evolució tecnològica infinita…, que juntament amb la satisfacció dels nostres clients són els dos pilars que ens mouen
  El nostre centre al Vallès ens permet disposar de unes instal·lacions perfectes per reunir-nos i treballar, ben comunicades, amplies, amb l’aparcament necessari, que ens proporciona comoditat, imatge i la casa perfecte per desenvolupar la nostra activitat. També som “funs” del Teletreball, però sense oblidar que la interacció personal és bàsica.
  Les persones i la il·lusió, son el tresor més gran que tenim, i per això és imprescindible trobar el candidat més adequat que encaixi amb el nostres valors i que vulgui formar part del nostre equip.
  Per part nostra posem tots els esforços per aconseguir-ho, dins les teves funcions volem que siguis el “Nostre Crack” del que fas, primer perquè t’encaixa i va amb tu, i segon perquè vols fer-ho cada dia millor. En definitiva, algú que vol gaudir fent el que sap i que cada dia es vol superar!
  Treballar en equip amb els caps de producte i de projectes, i ajudar-los a supervisar, coordinar i gestionar els projectes, així com a facilitar i fer seguiment de les metodologies establertes. També a filtrar, canalitzar i resoldre les incidències de segon nivell, així com en la gestió administrativa. Per altra banda, coordinaràs i supervisaràs els projectes de tercers i vetllaràs per construir i mantenir la base de dades de coneixement i documentació del equip

Què és el que estem buscant?
El que valorem és trobar una persona amb vocació, que sàpiga treballar en equip, amb bons coneixements però sobretot apassionada i disposada a superar-se per treballar en una empresa especial, volem gent feliç! Amb això tenim molt de guanyat!
En aquesta ocasió busquem, un responsable tècnic adjunt a direcció.

Oferim un lloc de treball fix, incorporació immediata, possibilitat de promoció i un sou digne per sobre de mercat i amb equitat interna, així com molt material i formació perquè puguis desenvolupar-te i estar al dia.
També: Flexibilitat Horària, Bona comunicació Interna i amb el teus responsables, Vacances Flexibles, Divendres tarda Festa, des del Juliol fins mig Setembre jornada intensiva, Informació de l’empresa transparent, Formació i moltes eines que et poden ajudar, Reunions d’avaluació del Rendiment, esports i activitats d’empresa, i molt més.
I per acabar, què millor que anomenar-te els nostres valors: Treball en equip, Confiança, Passió, Feina Ben Feta i Desenvolupament Personal.