COMERCIAL INFORMÀTICA BARCELONA

  • Salari: Segons aptituds
  • Experiència mínima: 5 anys
  • Tipus d’oferta: Indefinit
  • Jornada: 8 hores. Dilluns a Dijous 8h a 14h i de 15h a 18h.  Divendres de 8h a 14h
  • Oficines: Les Franqueses del Vallès

T’interessa la feina?

Inscriure's

Apen, des del 1991. Som una organització amb visió a seguir creixent d’una manera continua i sostenible amb un horitzó molt llunyà, els fundadors ens voldrem jubilar i veure com segueix en el temps a dalt el carro de l’evolució tecnològica infinita…, que juntament amb la satisfacció dels nostres clients són els dos pilars que ens mouen.

El nostre centre al Vallès ens permet disposar de unes instal·lacions perfectes per reunir-nos i treballar, ben comunicades, amplies, amb l’aparcament necessari, que ens proporciona comoditat, imatge i la casa perfecte per desenvolupar la nostra activitat. També som “funs” del Teletreball, però sense oblidar que la interacció personal és bàsica.

Les persones i la il·lusió, son el tresor més gran que tenim, i per això és imprescindible trobar el candidat més adequat que encaixi amb el nostres valors i que vulgui formar part del nostre equip.

 

Les tasques principals que faràs son:

Sí el que t’agrada és vendre, t’oferim l’entorn adequat perquè gaudeixis del que fas.
Volem venedors de vocació, apassionats per les vendes. Per aquest motiu ho passarem bé dissenyant estratègies de venda i sobretot aconseguint assolir els objectius marcats.
Treballaràs amb una cartera de clients de la zona de Barcelona. El nostre model de venda es basa en gestionar oportunitats d’aquesta cartera i el que ens trasllada l’equip de màrqueting. També referències d’altres unitats de negoci.

El que valorem és trobar una persona amb vocació, que sàpiga treballar en equip, amb bons coneixements però sobretot apassionada i disposada a superar-se per treballar en una empresa especial, volem gent feliç! Amb això tenim molt de guanyat!

 

Què és el que estem buscant?
Una persona que el que més li agradi sigui vendre. Que sigui la seva vocació i que valori treballar a gust i en equip.
Busquem algú orientat a la venda consultiva. Acostumat a assolir i superar els objectius que es marca, i preocupat perquè els seus companys d’equip els aconsegueixin.
Que resideixi a Barcelona o rodalies i es valora que es pugui desplaçar amb una motocicleta per agilitat. Les oficines centrals són a les Franqueses del Vallès.
Valorem positivament que tinguis experiència venent tecnologia, principalment solucions CLOUD de servidors al núvol, Microsoft 365, ciberseguretat, … i que es tracti d’una persona que li motivi treballar en equip. Amb un grup de persones apassionades en el que fan i que gaudeixen treballant en una empresa innovadora.

 

També serà imprescindible ser una persona amb ganes d’aprendre, per començar al inici, i al llarg del temps per actualitzar-se, ja que els nostres programes sempre ho estan. Com la feina entra en cua, en moments puntuals hauràs de saber organitzar-te per atendre un volum alt de sol·licituds, però tranquil hi hauran moments per baixar el ritme.

Les oficines centrals són a les Franqueses del Vallès (Barcelona) i tenim delegació comercial a Barcelona. Estem ben comunicats perquè els embussos i l’aparcament no siguin cap problema.

 

Cuidar-te perquè puguis gaudir veritablement de la teva vocació.
Treballar en una empresa innovadora
Un sou brut anual fix segons valia, més unes bones comissions.
Pressupost per a formació.
Horaris flexibles i teletreball per facilitar la conciliació familiar.
Festius locals de lliure disposició.
Informació empresarial transparent. Divendres tarda lliures.
Jornada contínua en els mesos d’ estiu.
Pla de carrera amb possibilitat de promoció i canvis de projecte.
Feedback 360a amb companys i coordinadors.
Entrevistes de seguiment.
Despeses de desplaçaments i dietes incloses
Mòbil, Portàtil i tota la tecnologia necessària per fer més eficient el lloc de treball.

 

T’esperem!