EXPERT ACCESS – VBA

  • Salari: Segons aptituds
  • Experiència mínima: 3 anys
  • Tipus d’oferta: Indefinit
  • Jornada: 8 hores. Dilluns a Dijous 8h a 14h i de 15h a 18h.  Divendres de 8h a 14h
  • Oficines: Les Franqueses del Vallès

T’interessa la feina?

Inscriure's

Apen, des del 1991. Som una organització amb visió a seguir creixent d’una manera continua i sostenible amb un horitzó molt llunyà, els fundadors ens voldrem jubilar i veure com segueix en el temps a dalt el carro de l’evolució tecnològica infinita…, que juntament amb la satisfacció dels nostres clients són els dos pilars que ens mouen.

El nostre centre al Vallès ens permet disposar de unes instal·lacions perfectes per reunir-nos i treballar, ben comunicades, amplies, amb l’aparcament necessari, que ens proporciona comoditat, imatge i la casa perfecte per desenvolupar la nostra activitat. També som “funs” del Teletreball, però sense oblidar que la interacció personal és bàsica.

Les persones i la il·lusió, son el tresor més gran que tenim, i per això és imprescindible trobar el candidat més adequat que encaixi amb el nostres valors i que vulgui formar part del nostre equip.

 

Les tasques principals que faràs son:

Consultor i programador de Access, assessorant, analitzant, desenvolupant, mantenint i implantant solucions estàndard i a mida. Perquè els usuaris i els clients puguin gestionar-se millor i aconseguir ser més eficients.

El que valorem és trobar una persona amb vocació, que sàpiga treballar en equip, amb bons coneixements però sobretot apassionada i disposada a superar-se per treballar en una empresa especial, volem gent feliç! Amb això tenim molt de guanyat!

 

Coneixements i experiència:
Access i programació amb VBA
SQL Microsoft a ser possible
ERP a3ERP o algun de similar
Gestió empresarial en entorns Pime en sectors serveis i producció

 

També serà imprescindible ser una persona amb ganes d’aprendre, per començar al inici, i al llarg del temps per actualitzar-se, ja que els nostres programes sempre ho estan. Com la feina entra en cua, en moments puntuals hauràs de saber organitzar-te per atendre un volum alt de sol·licituds, però tranquil hi hauran moments per baixar el ritme.

Oferim un lloc de treball fix, incorporació immediata, possibilitat de promoció i un sou digne per sobre de mercat i amb equitat interna, així com molt material i formació perquè puguis desenvolupar-te i estar al dia.
També: Flexibilitat Horària, Bona comunicació Interna i amb el teus responsables, Vacances Flexibles, Divendres tarda Festa, des del Juliol fins mig Setembre jornada intensiva, Informació de l’empresa transparent, Formació i moltes eines que et poden ajudar, Reunions d’avaluació del Rendiment, esports i activitats d’empresa, i molt més.
I per acabar, què millor que anomenar-te els nostres valors: Treball en equip, Confiança, Passió, Feina Ben Feta i Desenvolupament Personal.