CURS ONLINE

POWER Bi

La nostra metodologia online compagina classes en directe amb professor i treball individual amb accés a campus virtual.

CURS ONLINE POWER Bi

La nostra metodologia online compagina classes en directe amb professor i treball individual amb accés a campus virtual.

4 DE JUNY

A 18 DE JUNY

15 HORES

EN 5 SESSIONS

DIMARTS I DIJOUS

DE 10H A 13H

BONIFICABLES PER EMPRESES

CONSULTAR

DATES

15 HORES

EN 5 SESSIONS

CONSULTAR

HORARIS

BONIFICABLES PER EMPRESES

A QUI VA DIRIGIT EL NOSTRE CURS POWER Bi?

El curs Power Bi va dirigit a totes les persones que vulguin començar a familiaritzar-se amb aquesta eina d’intel·ligència empresarial. Especialment dirigit a directors de negoci, informàtics, controllers, personal dels departaments de finances, vendes, màrqueting, operacions, etc … encarregats de gestionar i analitzar grans volums d’informació en temps real, per a l’ajuda en la presa de decisions.
Per accedir a aquest curs cal complir amb els següents requisits: coneixements avançats d’Excel, funcions i taules dinàmiques.

COM IMPARTIM TOTS ELS NOSTRES CURSOS DE FORMACIÓ ONLINE?

El curs es desenvolupa de forma 100% pràctica des de la primera classe. Les classes en directe tenen una durada de 3 hores i es desenvoluparan durant 3 setmanes en els dies i horaris indicats per a cada curs. Els alumnes comptaran amb dues setmanes més després de la finalització per al lliurament d’exercicis i resolució de dubtes. Al campus virtual, els estudiants tindran accés al material teòric-pràctic, a més de comptar amb exercicis que seran corregits i avaluats per un tutor / a expert en la material. El campus virtual estarà disponible durant 7 dies a la setmana les 24 hores.

 

El tutor especialitzat en la matèria, farà un seguiment exhaustiu dels participants, avaluant i comentant el progrés amb els estudiants. En cas de ser necessari, assignarà activitats extres, de forma individualitzada, per reforçar els conceptes impartits.
Els estudiants comptaran amb una línia directa de comunicació amb el tutor / a per a la resolució de dubtes i / o consultes com així també, comunicació amb la resta d’estudiants amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi d’informació i coneixement, enriquint encara més el procés formatiu.

QUINS SÓN ELS OBJECTIUS D’AQUESTA FORMACIÓ?

Al finlitzar el curs de Power Bi l’alumne serà dapaç de:

 • Extreure, transformar i carregar dades de diverses fonts.
 • Dissenyar estructures de dades a partir de consultes.
 • Conèixer i treballar amb DAX.
 • Crear camps calculats.
 • Crear y utilizar KPI’s.
 • Crear aplicacions a partir de dades.
 • Conèixer i utilitzar diferents tipus de gràfics.
 • Personalitzar vistes, filtrar i interrelacionar vistes.
 • Conèixer i treballar amb informes i panells.
 • Compartir amb altres usuaris.
DESCARREGAR TEMARI

INSCRIU-TE ARA AL NOSTRE CURS BONIFICAT DE POWER Bi!

  He llegit i accepto lapolítica de privacitat

  Autoritzo l'enviament d'informació

  TRUCA’NS SENSE COMPROMÍS AL 640 754 075 PER DEMANAR MÉS INFORMACIÓ!

  ARA TAMBÉ POTS COMPRAR ELS CURSOS A LA NOSTRA BOTIGA ONLINE!

  COMPRAR CURS

  Clients satisfets

  + ÈXITS