CURS ONLINE

POWER Bi NIVELL 2

La nostra metodologia online compagina classes en directe amb professor i treball individual amb accés a campus virtual.

CURS ONLINE POWER Bi NIVELL 2

La nostra metodologia online compagina classes en directe amb professor i treball individual amb accés a campus virtual.

CONSULTAR

DATES

15 HORES

EN 5 SESSIONS

CONSULTAR

HORARIS

BONIFICABLES PER EMPRESES

13 DE MAIG

A 27 DE MAIG

15 HORES

EN 5 SESSIONS

DILLUNS I DIJOUS

DE 10H A 13H

BONIFICABLES PER EMPRESES

A QUI VA DIRIGIT EL NOSTRE CURS POWER Bi NIVELL 2?

El curs Power Bi nivell 2 va dirigit a directors de negoci, informàtics, controllers, personal dels departaments de finances, vendes, màrqueting, operacions, etc … encarregats de gestionar i analitzar grans volums d’informació en temps real, per a l’ajuda en la presa de decisions.
Per accedir a aquest curs cal complir amb els següents requisits: Haver realitzat el curs Anàlisi de dades amb Power BI o bé dominar els continguts que s’imparteixen en aquesta formació.

COM IMPARTIM TOTS ELS NOSTRES CURSOS DE FORMACIÓ ONLINE?

El curs es desenvolupa de forma 100% pràctica des de la primera classe. Les classes en directe tenen una durada de 3 hores i es desenvoluparan durant 3 setmanes en els dies i horaris indicats per a cada curs. Els alumnes comptaran amb dues setmanes més després de la finalització per al lliurament d’exercicis i resolució de dubtes. Al campus virtual, els estudiants tindran accés al material teòric-pràctic, a més de comptar amb exercicis que seran corregits i avaluats per un tutor / a expert en la material. El campus virtual estarà disponible durant 7 dies a la setmana les 24 hores.

 

El tutor especialitzat en la matèria, farà un seguiment exhaustiu dels participants, avaluant i comentant el progrés amb els estudiants. En cas de ser necessari, assignarà activitats extres, de forma individualitzada, per reforçar els conceptes impartits.
Els estudiants comptaran amb una línia directa de comunicació amb el tutor / a per a la resolució de dubtes i / o consultes com així també, comunicació amb la resta d’estudiants amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi d’informació i coneixement, enriquint encara més el procés formatiu.

QUINS SÓN ELS OBJECTIUS D’AQUESTA FORMACIÓ?

Al finlitzar el curs de Power Bi nivell 2 l’alumne serà dapaç de:

 • Treballar i dominar un ampli ventall de funcions DAX.
 • Crear informes personalitzats mitjançant la creació de formats condicionals avançats i adreces d’interès.
 • Compartir i col·laborar en un informe.
 • Administrar laccés en funció dels usuaris.
 • Crear calendaris específics i fer servir funcions d’intel·ligència de temps.
DESCARREGAR TEMARI

INSCRIU-TE ARA AL NOSTRE CURS BONIFICAT DE POWER Bi NIVELL2!

  He llegit i accepto lapolítica de privacitat

  Autoritzo l'enviament d'informació

  TRUCA’NS SENSE COMPROMÍS AL 640 754 075 PER DEMANAR MÉS INFORMACIÓ!

  ARA TAMBÉ POTS COMPRAR ELS CURSOS A LA NOSTRA BOTIGA ONLINE!

  COMPRAR CURS

  Clients satisfets

  + ÈXITS