BUSCH IBERICA, SOLUCIONS D’IMPRESSIÓ

EMPRESA Busch IbericaS.A

SECTOR EMPRESARIAL Manteniment bombes de buit

NÚM. DE TREBALLADORS 60

SEUS 2

CONTACTE David Sanz

CÀRREC  Responsable informática

WEB www.buschvacuum.com.com

Preu per còpia

QUAN TEMPS FA QUE TREBALLES AMB APEN?

Aproximadament, hem estat treballant amb APEN des de l’any 2018. Durant aquest temps, hem desenvolupat una relació de confiança amb el seu equip.

COM T’AJUDEN EN EL DIA A DIA?

APEN ens ofereix un suport valuós en el nostre dia a dia. Davant qualsevol problema, el seu equip tècnic respon de manera ràpida i eficient. A més, valorem molt que, en cas de no poder venir físicament, estiguin disposats a resoldre els problemes de manera remota.

PER QUÈ CONFIES AMB ELLS COM A PROVEÏDORS?

Han demostrat serietat en cada interacció i estan disposats a abordar qualsevol problema amb dedicació fins a la seva completa resolució. Aquesta actitud proactiva i orientada al client és el que ens fa confiar en la seva capacitat per satisfer les nostres necessitats.

CREUS QUE APEN APORTA VALOR A LA TEVA EMPRESA? COM HO FA?

Sens dubte, APEN aporta un gran valor a la nostra empresa. El seu servei tècnic garanteix que tant la nostra delegació a Barcelona com a Madrid puguin oferir un servei d’impressió fiable als nostres usuaris. Això es tradueix en una millora significativa en l’eficiència operativa i la satisfacció del client.

QUINA NECESSITAT QUE TENÍES T’HAN COBERT?

APEN ha cobert principalment les nostres necessitats relacionades amb la resolució de problemes tècnics i l’adquisició de noves impresores.

QUINA SOLUCIÓ T’HAN DONAT?

Han proporcionat solucions personalitzades en forma d’impressores que s’ajusten perfectament a les nostres necessitats operatives i pressupostàries.

QUINS BENEFICIS T’HA APORTAT?

La capacitat de resoldre ràpidament els problemes tècnics ens ha permès minimitzar el temps d’inactivitat i mantenir la productivitat. A més, comptar amb impressores que funcionen correctament ens ha ajudat a millorar la qualitat dels nostres productes i serveis, així com a optimitzar els nostres costos operatius.