ALPLA, SOLUCIONS D’IMPRESSIÓ

EMPRESA Alpla Ibérica S.A

SECTOR EMPRESARIAL Indústria de plàstics

NÚM. DE TREBALLADORS: 23.300

SEUS 190

CONTACTE Yann Espin

CÀRREC  IT Manager

WEB www.alpla.com

Preu per còpia

QUANT TEMPS FA QUE TREBALLES AMB APEN?

Fa més de 20 anys que treballo amb Apen i durant aquest temps, hem desenvolupat una relació sòlida i de confiança.

COM T’AJUDEN EN EL DIA A DIA?

Principalment, ens ajuden amb la impressió, cosa que és essencial per al nostre negoci. A més, també ens assisteixen en possibles compres de materials, cosa que facilita molt la gestió de subministraments.

PER QUÈ CONFIES AMB ELLS COM A PROVEÏDORS?

Confiar a Apen com a proveïdors és una decisió fàcil per a nosaltres. Són molt fiables en el servei, i quan hi ha hagut alguna incidència, sempre han demostrat ser resolutius i compromesos a resoldre qualsevol problema que sorgeixi.

CREUS QUE APEN APORTA VALOR A LA TEVA EMPRESA? COM HO FA?

Definitivament, Apen aporta un valor significatiu a la nostra empresa. Comptem amb un sistema d’impressió fiable i estable gràcies a ells, cosa que és essencial per mantenir les nostres operacions funcionant sense problemes.

QUINA NECESSITAT QUE TENÍES T’HAN COBERT?

Una de les principals necessitats que Apen ha cobert per a nosaltres és la reposició de tòner de manera oportuna.

QUINA SOLUCIÓ T’HAN DONAT?

Apen ens ha proporcionat una solució d’impressió completa i efectiva. No només ens lliuren tòner a temps, sinó que també ofereixen un servei d’impressió d’alta qualitat que és essencial per al nostre negoci.

QUINS BENEFICIS T’HA APORTAT?

En primer lloc, hem vist beneficis econòmics, especialment pel que fa al preu per còpia. Però el més important és que sempre tenim tòner disponible, cosa que és essencial a la nostra indústria, on operem 365 dies a l’any, les 24 hores del dia.