PERSENTILI, MANTENIMENT INFORMÀTIC

EMPRESA Persentili Internacional

SECTOR EMPRESARIAL Comerç tèxtil

NÚM. DE TREBALLADORS 45

SEUS 2

CONTACTE Jiri Zavrel

CÀRREC Responsable RRHH i Projectes

WEB www.persentili.es

Manteniment de sistemes

QUANT TEMPS FA QUE TREBALLES AMB APEN?

Conec Apen des de l’any 2010, fa 13 anys que treballem junts. Durant aquest temps, han estat un suport constant i fiable per a les nostres necessitats tecnològiques.

COM T’AJUDEN EN EL DIA A DIA?

Apen ens ajuda diàriament resolent qualsevol problema TI amb la màxima brevetat possible. Això ens permet mantenir la nostra operativa sense interrupcions i garantir una alta productivitat.

PER QUÈ CONFIES AMB ELLS COM A PROVEÏDORS?

Confiem en Apen pels seus amplis coneixements tecnològics, pel fet que estan sempre al dia de les novetats i pel seu tracte professional i proper. La seva capacitat per adaptar-se a les nostres necessitats ens dona molta confiança.

CREUS QUE APEN APORTA VALOR A LA TEVA EMPRESA? COM?

Sí, Apen aporta un gran valor a la nostra empresa. Ens permeten treballar amb tranquil·litat i eficiència, estalviant-nos recursos que d’altra manera hauríem de dedicar a solucionar problemes tecnològics. La seva implicació ens permet enfocar-nos en el nostre negoci principal.

QUINA DE LES NECESSITATS QUE TENIES T’HAN COBERT?

Apen ha cobert múltiples necessitats crítiques: manteniment de sistemes, implementació d’ERP, ciberseguretat, còpies de seguretat i la transició cap a una empresa digitalitzada.

QUINA SOLUCIÓ T’HAN DONAT ?

Ens han proporcionat solucions informàtiques de gestió a mida, centralitzant totes les nostres dades i processos en un únic sistema, cosa que facilita la gestió i el control.

QUINS BENEFICIS T’HA APORTAT?

La centralització de dades i processos ens ha permès obtenir informes personalitzats, millorant la presa de decisions i incrementant l’eficiència operativa. Treballem amb més tranquil·litat i podem dedicar-nos plenament a les nostres activitats principals.