EXCELIUS, SERVIDOR AL NÚVOL

EMPRESA Excelius

SECTOR EMPRESARIAL Consultoria tecnològica

NÚM. DE TREBALLADORS 5

SEUS 1

CONTACTE Carles Amadó

CÀRREC Soci gerent

WEB www.excelius.cat

Solució servidor cloud

QUANT TEMPS FA QUE TREBALLES AMB APEN?

Treballo amb Apen des de fa més de 15 anys i durant aquest temps, he vist com ha crescut i evolucionat adaptant-se als canvis del mercat i demostrant un compromís constant amb nosaltres.

COM T’AJUDEN EN EL DIA A DIA?

Apen gestiona tots els nostres sistemes informàtics, facilitant la nostra feina diària sense problemes ni preocupacions. Estem molt satisfets amb el seu servei eficient i professional.

PERQUÈ CONFIES AMB ELLS COM A PROVEÏDORS?

Confio en Apen com a proveïdors per la seva organització impecable, eficiència excepcional i assessorament expert en tecnologia, que ens proporciona tranquil·litat i guia estratègica.

CREUS QUE APEN APORTA VALOR A LA TEVA EMPRESA? COM HO FA?

Ens garanteix que els nostres sistemes sempre funcionin adequadament i estiguin actualitzats amb tecnologia de punta. Això ens permet evitar pèrdues de temps i diners, ja que confiem en els experts per realitzar tasques que són més eficients i econòmiques.

QUINA NECESSITAT QUE TENIES T’HAN COBERT?

Ens han cobert les necessitats de mobilitat i seguretat de dades dels empleats. Ara tenim un accés segur i eficient a les dades des de qualsevol ubicació.

QUINA SOLUCIÓ T’HAN DONAT?

Apen ha externalitzat els nostres servidors al núvol, incloses les còpies de seguretat. També ens proporcionen equips nous, gestionen els nostres sistemes de correu, agenda i documentació al núvol i assessoren en noves eines.

QUINS BENEFICIS T’HA APORTAT?

Estalvi de temps en la gestió documental, millora de la seguretat ( ja no patim pèrdues de dades). La seva assistència immediata aporta un valor inestimable.