PISTA CERO, SOFTWARE DE GESTIÓ a3ERP

EMPRESA Pista cero

SECTOR EMPRESARIAL Informàtica

NÚM. DE TREBALLADORS 30

SEUS 2

CONTACTE Alfons Verges

CÀRREC Gerent

WEB www.pistacero.es

Implantació a3ERP + SAT + e pack

NECESSITATS

Utilitzàvem un ERP que funcionava bé però no ens cobria totes les nostres necessitats. Treballàvem amb SAP i estàvem lligats de mans i peus per poder fer millores o adaptacions per culpa de l’elevat cost d’aquestes adaptacions. Això no permetia evolucionar el programa com necessitàvem.

“Per la presa de decisions necessites saber que passa a la teva empresa i amb l’ERP que teníem era complicat.”

Per nosaltres era bàsic resoldre el magatzem, la gestió de comandes per la web, la compra i venda triangular, el servei tècnic, contractes, etc…

SOLUCIÓ

Apen va presentar-nos la solució global d’a3ERP que s’adaptava molt bé, i sense massa dificultats,  a la nostra empresa.
Apen disposava d’uns mòduls integrats en a3ERP que ens podien ajudar molt. Amb el  de servei tècnic podem gestionar de forma més senzilla i eficaç els serveis d’assistència tècnica per controlar els operaris, les hores, els contractes, els clients, etc… amb l’objectiu d’exprimir al màxim els nostres recursos per poder augmentar la qualitat del servei que oferim als nostres clients.

Des d’Apen també ens van proposar el mòdul de gestió de compra-venda per poder gestionar de manera ràpida i senzilla una botiga online amb un volum alt de comandes.

BENEFICIS

Hem aconseguit molts beneficis i molt positius.

“Tenim control de tot el que passa a casa nostre i ho podem analitzar per prendre les millors decisions.”

Ara l’ERP no és una barrera per fer qualsevol canvi a la nostra empresa, al contrari, s’adapta i ens aporta control i més rigor. Tot això amb uns costos molt inferiors a la solució de SAP que teníem.
Podem donar millor servei als nostres clients i associats gràcies a la gestió del nostre ERP.

“Seria impensable gestionar el gran número de dades que movem sense una eina que estigues a l’alçada.”

La integració de totes les nostres dades en una sola base de dades ens aporta seguretat, integració i tranquil·litat.