NECEN OZONO, SOFTWARE DE GESTIÓ a3ERP

EMPRESA Necen Ozono S.L

SECTOR EMPRESARIAL Generadors d’ozó

NÚM. DE TREBALLADORS 6

SEUS 1

CONTACTE Jordi Centelles

CÀRREC Gerent

WEB www.maquinasdeozono.es

Implantación a3ERP | TPV

NECESIDADES

A Necen teníem la necessitat de trobar un software de gestió que ens permetés unificar tota la part de facturació i comptabilitat amb una sola eina sense masses dificultats.

“Volem que el nostre ERP tingui un mòdul TPV integrat per cubrir totes les necessitats de venta a mostrador de la nostre botiga.”

Estem en el moment  d’implementar una solució que ens faciliti tots els nostres processos interns des de la compra fins a la venda.

SOLUCIÓN

Després de fer una anàlisis de totes les nostres necessitats, Apen va proposar-nos la implantació d’a3ERP | TPV. Amb aquest software de gestió tindrem coberta tota la nostra part TPV i serem més àgils al nostre dia a dia. També podrem treure informació a temps real de forma fàcil i senzilla.

“a3ERP ens donarà la possibilitat d’analitzar en tot moment l’estat de l’empresa i poder prendre decisions de forma immediata i segura.”

BENEFICIOS

Treballar amb a3ERP | TPV ens suposa molts beneficis. Ara  som molt més àgils a l’hora de poder gestionar el nostre circuit de compra-venda.

“El fet de treballar amb Apen ens ha aportat molta tranquilitat, gràcies al seu nivell de professionalitat.”

Hem aconseguit optimitzar el nostre treball diari i això ens ha permès millorar molt la traçabilitat de tots els nostres productes de magatzem de manera àgil i ràpida.