IBERMASCOTA, SOFTWARE DE GESTIÓ a3ERP

EMPRESA Ibermascota

SECTOR EMPRESARIAL Alimentació per a mascotes

NÚM. DE TREBALLADORS 9

SEUS 1

CONTACTE Ana Galván

CÀRREC Responsable comercial

WEB www.ibermascota.cat

Implantació a3ERP | sales mobility

NECESSITATS

Ibermascota és una companyia amb 10 anys d’experiència dedicada a la venda i distribució de productes alimentaris i accessoris per a mascotes de tot tipus, i compta amb una àmplia cartera de productes de reconegudes marques.

“El mercat ens demanava una solució comercial mòbil dinàmica, ràpida i que ens permetés treballar sense dependre de la connexió a Internet”

Des de fa anys gestiona el seu negoci amb la solució integral per a pimes de Wolters Kluwer a3ERP, però va detectar que la seva xarxa comercial requeria de un recolzament tecnològic mòbil que millorés la seva activitat diària i, sobretot, l’atenció als seus clients.

SOLUCIÓ

Impantación de a3ERP | sales mobility, una app que permet a la seva força de vendes realitzar gestions comercials des de qualsevol dispositiu mòbil i sincronitzar-les de forma automàtica amb a3ERP.

a3ERP | sales mobility pot mostrar imatges i vídeos de catàlegs de productes, d’una forma dinàmica, més ràpida, permetent treballar offline, sense dependre de connexió a Internet.

BENEFICIS

Els comercials estalvien molt de temps en realitzar les comandes en el mateix moment de la visita.

“La pre-comanda ens permet evitar errors i detectar en el mateix moment la possible entrada de productes de la competència”

La geolocalització dels comercials permet controlar el seguiment de les visites, veure com funciona i si es fan els seguiments de les rutes correctament.

“Tenim una poderosa eina d’anàlisi amb el business intelligence que ens ajuda a dissenyar la nostra estratègia comercial.”

La informació que es rep de les estadístiques que es van generant és immediata, el que permet fer una anàlisi molt més exhaustiu sobre la quantitat de vendes que es realitzen i la quantitat de visita.