CLEVERNET, SOFTWARE DE GESTIÓ a3ERP

EMPRESA Clevernet

SECTOR EMPRESARIAL Producció i distribució de productes de neteja

NÚM. DE TREBALLADORS 13

SEUS 1

CONTACTE Enric Llaugé

CÀRREC Director financer

WEB www.clevernet.es

Implantació a3ERP

NECESSITATS

Clevernet va néixer l’any 1975, quan encara totes les factures es feien en màquines d’escriure. Conscients de quin era el futur, quan varen aparèixer els primer ordinadors portàtils, ara ja fa 40 anys, van apostar per digitalitzar la seva empresa

“Vàrem començar amb el software Progress, passant per Nexus, i hem acabat a a3ERP.”

Coneixedors de que cap de les opcions, aleshores mot limitades, de software que llavors existien al mercat podien cobrir les seves necessitats, clevernet va apostar per desenvolupar el seu propi software que abordés les complexes necessitats de producció i logística que necessitaven.

SOLUCIÓ

L’any 2000 Apen els va proposar canviar l’estratègia i deixar de desenvolupar el propi software i implementar la plataforma Progress (el veritable origen de l’A3ERP actual). A3ERP és una veritable solució integral que cobreix totes les àrees i necessitats de Clevernet.

BENEFICIS

APEN ha introduït diversos mòduls personalitzats que estan perfectament integrats a les necessitats addicionals del client.

“Any rere any, en una evolució constant, APEN continua donant-nos les millors solucions.”

El gran avantatge que aporta A3ERP és que permet, d’una manera molt senzilla, externalitzar tota la informació de la base de dades i vincular-la amb aplicacions d’ofimàtica. Això permet crear potents sistemes d’anàlisi personalitzats que ofereix a Clevernet una informació imprescindible en la presa de decisions estratègiques.