AG ABRASIVE, SOFTWARE DE GESTIÓ a3ERP

EMPRESA AG abrasive & foam S.L

SECTOR EMPRESARIAL Comercial

NÚM. DE TREBALLADORS 14

SEUS 1

CONTACTE Ismael Maldonado

CÀRREC Direcció Comercial

WEB www.abrasivos-ag.es

Implantació a3ERP | sales mobility

NECESSITATS

Ag Abrasive voliem una solució realment efectiva davant la mobilitat de tot el nostre equip comercial i al mateix temps havia de ser fàcil per portar la facturació i comptabilitat de manera integral.

“Per nosaltres és molt important poder treure de forma àgil i senzilla informació del nostre ERP.”

Una altre necessitat era poder fer el seguiment complert de les compres-vendes des del moment de l’oferta fins la factura final.

SOLUCIÓ

Apen va proposar-nos la implantació d’a3ERP | sales mobility. Aquesta solució proporcionarà que tots els nostres equips comercials tinguin la possibilitat de realitzar gestions des de qualsevol dispositiu mòbil i que es sincronitzin de forma automàtica amb l’a3ERP.

Per obtenir uns resultats més eficients, era necessari realitzar una consultoria dels nostres processos interns i poder ajustar la metodologia per optimitzar tasques.

BENEFICIS

El fet de treballar amb un proveïdor informàtic com Apen ha fet que la migració de les dades des de l’aplicació antiga es portés a terme d’una manera senzilla i sense cap dificultat.

“Amb a3erp hem aconseguit unificar totes les àrees de la nostra empresa amb una sola solució ERP.”

Des del primer moment s’ha notat un augment de la productivitat i això és degut, en gran part, per la bona optimització de les diferents tasques. Rebem continues actualitzacions i gaudim d’un suport tècnic ràpid i de bona qualitat.