Excelius, nou client satisfet amb servidors cloud

 

Excelius és una empresa especialitzada en la distribució i implementació de sistemes de gestió empresarial per a PIMEs. Ofereixen un assessorament integral, formació continuada i acompanyament personalitzat als seus clients.

Abans teníem problemes amb la gestió dels servidors i la seguretat de les dades . Amb Apen, això ja no és un problema
Carles Amadó, Soci gerent

A Apen, ens hem esforçat per oferir una àmplia gamma de solucions al núvol. Carles Amadó comparteix la seva experiència amb nosaltres, detallant com ha estat el seu trajecte amb les nostres solucions cloud.

 

Quant de temps fa que treballeu amb APEN?

“Treballem amb Apen des de fa més de 15 anys i durant aquest temps, he vist com ha crescut i evolucionat adaptant-se als canvis del mercat i demostrant un compromís constant amb nosaltres.”

Com us ajuden en el dia a dia?

“Apen gestiona tots els nostres sistemes informàtics, facilitant el nostre treball diari sense problemes ni preocupacions. Estem molt satisfets amb el seu servei eficient i professional.”

Per què hi confies com a proveïdors?

“Confio en Apen com a proveïdors per la seva organització impecable, eficiència excepcional i assessorament expert en tecnologia, que ens proporciona tranquil·litat i guia estratègica.”

Creus que APEN aporta valor a la vostra empresa?Com ho fa?

“Ens garanteix que els nostres sistemes sempre funcionin adequadament i estiguin actualitzats amb tecnologia punta. Això ens permet evitar pèrdues de temps i diners, ja que confiem en els experts per fer tasques que són més eficients i econòmiques.”

Quina necessitat que teníeu us han cobert?

“Ens han cobert les necessitats de mobilitat i seguretat de dades dels empleats. Ara tenim un accés segur i eficient a les dades des de qualsevol ubicació.”

Quines solucions us han donat?

“Apen ha externalitzat els nostres servidors al núvol, incloses les còpies de seguretat. També ens proporcionen equips nous, gestionen els nostres sistemes de correu, agenda i documentació al núvol i assessoren en noves eines.”

Quins beneficis t’han aportat?

“Estalvi de temps en la gestió documental, millora de la seguretat (ja no patim pèrdues de dades). La seva assistència immediata aporta un valor inestimable.”

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients .

 

Pots consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.