Alpla, un altre client satisfet en impressió

 

ALPLA Ibèrica és una empresa que fabrica envasos i embalatges de plàstic per al sector d’alimentació i neteja des de fa més de 60 anys. La seva passió pels desafiaments tècnics continua sent imparable fins avui.

Abans, soliem tenir problemes per obtenir tòner a temps amb el nostre proveïdor anterior, però amb Apen, això ja no és un problema
Yann Espin, IT Manager d’ALPA Ibèrica

Des d’Apen ens hem encarregat d’oferir-vos diferents solucions d’impressió. Yann Espin ens explica com ha estat la seva experiència.

 

Quant de temps fa que treballeu amb APEN?

“Portem treballant amb Apen més de 20 anys i durant aquest temps, hem desenvolupat una relació sòlida i de confiança..”

Com us ajuden en el dia a dia?

“Principalment, ens ajuden amb la impressió, cosa essencial per al nostre negoci. A més, també ens assisteixen en possibles compres de materials, cosa que facilita molt la gestió de subministraments.”

Per què hi confies com a proveïdors?

“Confiar a Apen com a proveïdors és una decisió fàcil per a nosaltres. Són molt fiables en el vostre servei, i quan hi ha hagut alguna incidència, sempre han demostrat ser resolutius i compromesos a resoldre qualsevol problema que sorgeixi.”

Creus que APEN aporta valor a la vostra empresa?Com ho fa?

“Definitivament, Apen aporta un valor significatiu a la nostra empresa. Comptem amb un sistema d’impressió fiable i estable gràcies a ells, cosa que és essencial per mantenir les nostres operacions funcionant sense problemes.”

Quina necessitat que teníeu us han cobert?

“Una de les principals necessitats que Apen ha cobert per a nosaltres és la reposició de tòner de manera oportuna.”

Quines solucions us han donat?

“Apen ens ha proporcionat una solució d’impressió completa i efectiva. No només ens lliuren tòner a temps, sinó que també ofereixen un servei d’impressió d’alta qualitat que és essencial per al nostre negoci.”

Quins beneficis t’han aportat?

“En primer lloc, hem vist beneficis econòmics, especialment pel que fa al preu per còpia. Però el més important és que sempre tenim tòner disponible, cosa que és essencial a la nostra indústria, on operem 365 dies a l’any, les 24 hores del dia.”

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients .

 

Pots consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.