Final de suport de Windows server 2012

 

El compte enrere ha començat: Windows Server 2012 s’acomiada del suport, és hora d’actualitzar la vostra infraestructura?

Riscs de no actualitzar:

Manca d’actualitzacions de seguretat: Per tal del suport del Windows Server 2012, Microsoft deixarà de proporcionar actualitzacions de seguretat per al sistema operatiu. Això vol dir que els teus equips estaran exposats a vulnerabilitats i riscos de seguretat potencials.

 

Incompatibilitat amb noves aplicacions: A mesura que els desenvolupadors de software continuen innovant, les noves aplicacions i programes podrien no ser compatibles amb Windows Server 2012. Això podria limitar la teva capacitat per utilitzar programari nou i frenar el creixement del teu negoci.

 

Problemes de rendiment i estabilitat: Sense les actualitzacions regulars de Microsoft, és probable que experimenteu problemes de rendiment i estabilitat en els vostres sistemes operatius. Això pot resultar en temps d’inactivitat innecessaris i una disminució de la productivitat.

 

Avantatges d’actualitzar:

Més seguretat: En actualitzar a una versió més recent de Windows server, podràs beneficiar-te de les últimes actualitzacions de seguretat de Microsoft, cosa que protegirà les teves dades i sistemes contra amenaces cibernètiques.

 

Compatibilitat amb noves aplicacions: En utilitzar la darrera versió del sistema operatiu, asseguraràs la compatibilitat amb les aplicacions més recents i gaudiràs d’una experiència informàtica més fluida i eficient.

 

Millores en el rendiment i estabilitat: Les noves versions de Windows server inclouen millores en el rendiment i l’estabilitat del sistema operatiu, cosa que resulta en una velocitat de resposta més gran i una millor experiència d’usuari.

 

A Apen recomanem encaridament verificar els sistemes operatius dels teus servidors i considerar actualitzar-los a una versió més recent, com Windows Server 2019 o Windows Server 2022, per continuar rebent suport i aprofitar tots els avantatges que ofereix la darrera tecnologia.

 

No dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client si teniu alguna pregunta o necessiteu assistència.