Adrasa, un altre client satisfet en servidors cloud

 

ADRASA és una empresa que desenvolupa, fabrica, comercialitza i dóna servei tècnic en productes químics pel sector tèxtil, amb el màxim respecte pel planeta de fa més de 35 anys.

“Treballar amb Apen ens aporta la tranquil·litat de contar amb una gran empresa experta en les TIC”
Toni Ramos, Director d’operacions d’ADRASA

Des d’Apen ens hem encarregat d’oferir diferents solucions a totes aquestes necessitats relacionades amb la tecnologia. Toni Ramos ens explica com ha estat la seva experiència.

Quant de temps fa que treballes amb APEN?

“Fa més de 10 anys que treballem amb ells.”

Com t’ajuden el dia a dia?

“Ens donen la tranquil·litat de contar amb una gran empresa experta en les TIC, pels possibles dubtes i problemes generats en el dia a dia.”

Per què hi confies com a proveïdors?

“Principalment per 3 motius: La ràpida resposta que sempre donen, la facilitat de comunicació i pels grans professionals de que disposen. ”

Creus que APEN aporta valor a la teva empresa? Com ​​ho fa?

“Ens aporta el valor suficient per decidir externalitzar el departament de IT de l’empresa. Això ens permet optimitzar tots els nostres recursos en altres àrees.”

Quina necessitat que tenies t’han cobert?

“La més recent és que ens hem passat al núvol. De la mà d’apen ens hem decidit a fer la migració dels nostres servidors físics a cloud.”

Quines solució t’han donat?

“Poder gestionar els documents de l’empresa amb eines ja disponibles, reduint els costos de implementació. Com he dit abans tenir una resposta ràpida i eficaç, aportant solucions al reptes trobats durant el procés.”

Quins beneficis us han aportat?

“Hem aconseguit tenir un entorn de treball igual per les persones treballen a l’oficina i les que ho fan des de casa.
S´ha optimitzat la velocitat del ERP.
Ara tenim la possibilitat d’ampliar el servidor d’una manera fàcil i ràpida.
Hem guanyat seguretat en els backup’s. ”

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els seus clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients.

 

Podeu consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.