Kyocera atorga a Apen dos guardons a la jornada anual de distribuïdors

 

KYOCERA Document Solutions Espanya ha celebrat la seva Jornada anual de Business Partners Advance. La trobada és una mostra de confiança per part de la multinacional als seus distribuïdors, amb l’objectiu de crear un espai de trobada i networking on compartir experiències, metodologies de treball i oferir una visió global de l’empresa per proporcionar-los eines de venda i visibilitat.

 

Durant la jornada KYOCERA va donar a conèixer, a prop de 50 assistents, totes les novetats que vindran properament tant de maquinari com de solucions, les aportacions al canal IT i les estratègies de venda dels diferents productes.

 

Com cada any, la multinacional ha atorgat entre el seu canal de distribuïdors premis diferents que són un reconeixement a l’esforç dels equips de cada empresa.

Posant en valor la implicació de tot l’equip d’Apen, tant comercial com tècnic i administratiu, aquest any la nostra empresa ha rebut dos premis:

 

1er en Rànquing de creixement FY22

2on Rànquing de vendes FY22

 

Aquesta distinció és un impuls més per continuar treballant amb la mateixa constància i professionalitat per aconseguir els objectius i continuar apostant i confiant en el producte.

 

A Apen tenim molt clar que la relació amb Kyocera seguirà generant bons resultats, també per als clients, als quals se’ls seguiran oferint les millors possibilitats de qualitat i preu.

 

Et ve de gust veure un resum?  Fes clic aquí per veure’ns.