Estampaciones metálicas JOM, un altre client satisfet en ciberseguretat

 

Estampaciones metálicas JOM és una empresa amb més de 45 anys d’experiència al sector del metall. Al llarg de tot aquest temps ha hagut d’adaptar-se a les necessitats que han anat sorgint a cada moment, i això sens dubte ha estat clau per al seu èxit.

“Apen ens dóna una solució global a totes les necessitats que tenim relacionades amb temes de IT.”
Josep Maria Calls, Administrador de JOM

Des d’Apen ens hem encarregat d’oferir diferents solucions a totes aquestes necessitats relacionades amb la tecnologia. Josep Maria Calls ens explica com ha estat la seva experiència al llarg de tot aquest temps.

 

Quant de temps fa que treballes amb APEN?

“Farà uns 20-25 anys que hi treballem.”

Com t’ajuden el dia a dia?

“Ens donen solucions globals a totes les necessitats relacionades amb temes de IT.”

Per què hi confies com a proveïdors?

“Principalment perquè ens aporten una solució global amb personal qualificat i garanteixen la fiabilitat que necessitem.”

Creus que APEN aporta valor a la teva empresa? Com ​​ho fa?

“El considerem com un partner que ens acompanya a mesura que anem creixent com a empresa. Ens van donant solucions a totes les noves necessitats que van sorgint.”

Quina necessitat que tenies t’han cobert?

“Suport informàtic, antivirus, tallafocs, servidors i llicències d’Office. Cal destacar les solucions més recents de ciberseguretat. Quan va venir la pandèmia vam haver de reaccionar ràpidament i adaptar-nos a la nova situació… El teletreball i obrir l’empresa a l’exterior ens va fer plantejar-nos com securitzar aquest accés.”

Quines solució t’han donat?

“Ens van implantar una solució de ciberseguretat molt ràpidament que ens va permetre teletreballar amb garanties.
Aquesta solució, totalment personalitzada, consta de tallafocs, més una sèrie de serveis de seguretat per protegir la informació de la nostra empresa.”

Quins beneficis us han aportat?

“Hem guanyat amb flexibilitat, en temps de resposta i tranquil·litat. Tenim un punt de suport de referència per a qualsevol imprevist.”

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els seus clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients.

 

Podeu consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.