Benvingut Iso-Gest!

 
Avui és sens dubte un dia molt especial… ens complau anunciar-vos que Iso-Gest Consultores passa a formar part d’Apen. Els clients i l’equip comercial i tècnic d’Iso-Gest Consultors s’integren a l’estructura d’Apen.
 
Aquest projecte va començar ja fa un temps i ha estat una feina conjunta realitzada per ambdues empreses amb l’objectiu d’unir esforços per potenciar i consolidar la marca Wolters Kluwer i una oportunitat de multiplicar la nostra estructura i capacitat de treball.
 
La fusió d’Iso-Gest amb Apen ens consolida encara més com un dels distribuïdors més importants de Wolters Kluwer. Alhora, també ampliem la nostra presència mantenint la delegació actual d’ISO-GEST a Barcelona a part de les nostres oficines centrals a les Franqueses del Vallès.
 
Continuem creixent i reforçant-nos per oferir un millor servei als nostres clients!