Dúermete online és l’últim client satisfet per la implantació d’a3ERP PLUS

“Vam triar Apen com partner per a continuar creixent i sempre han respost de manera eficient i excel·lent”
Xavier Garcia, Administrador de Dúermete online

Necessitats del client

Dúermete online treballava amb el software a3Factura de la gestoria per la gestió diària de l’empresa amb el qual només introduíem les factures.

“A mida que anàvem creixent a3factura no cobria totes les necessitats de l’empresa.”

Necessitàven portar tota la gestió d’estocs, la comptabilitat enllaçada amb la gestió, enllaçar-ho amb plataformes online i connexió amb el seu principal proveïdor entre d’altres.

 

Solucions aportades per Apen

En una primera fase es va implantar a3ERP Plus Integral per poder gestionar tot el circuit de compra-venda des de la comanda fins la factura, a més de comunicar a través de la plataforma EDI amb AMAZON i rebre automàticament les comandes al a3ERP.

En una segona fase es va programar un enllaç amb el seu principal proveïdor per tal de poder rebre i enviar totes les comandes de forma automatitzada entre a3ERP i el software del proveïdor.

 

Beneficis per Dúermete online

Dúermete online ha aconseguit centralitzar amb el software a3ERP tota la seva gestió diària de l’empresa, integrant les diferents plataformes amb les que opera, evitant duplicitat de dades i tenint una visió de l’empresa a temps real.

L’integració amb a3ERP ens ha permès tenir el control total de la nostra empresa.

Ara controlen, a temps real, tant del seu estoc com l’estoc del seu proveïdor, fet que els fa ser força més competitius i àgils en el seu dia dia.

 

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els seus propis clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients.

 

Pots consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.