König, un altre client satisfet per la implantació d’a3ERP PLUS

“Apen ens aporta la tranquil·litat de tenir un Partner darrera que ens dona suport”
Jordi Fortea, Gerent de König

Necessitats del client

Des dels inicis treballàven amb Navision Financials, un ERP força complex, poc flexible i molt costos de mantenir. Tot i que l’ERP els hi funcionava bé, era poc àgil per adaptar-se a les necessitats de König.

“Ens preocupava la migració de les dades de Navision a un altre ERP.”

Necessitàven un software de gestió que integrés totes les àrees de la seva empresa resolent molt bé la integració global.

 

Solucions aportades per Apen

Es va proposar l’implantació d’a3ERP PLUS com a plataforma de gestió integral de totes les àrees de l’empresa. Incorpora facturació, comptabilitat i gestiona les vendes, compres, estocs, magatzems… amb molta agilitat i traçabilitat.

La migració va ser una de les parts més important a l’inici del projecte. Es va integrar l’ERP amb el software de transports, perquè des de l’albarà es pugués generar el fitxer pels transports de manera automàtica.

 

Beneficis per König

Amb la implantació d’a3ERP Plus König pot prendre ràpidament les millors decisions gràcies a tenir tota la informació en una sola eina.

“Al tenir tota la informació en una BBDD unificada, millora la capacitat i agilitat de prendre decisions.”

Gràcies als informes es poden calcular d’una manera més precisa les previsions de vendes-compres.

 

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els seus propis clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients.

 

Pots consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.