Clevernet, un altre client satisfet per la implantació d’a3ERP

“Vam començar a col·laborar amb APEN gairebé des dels seus inicis, ja fa molts anys que té la confiança de la nostra empresa.”
Enric Llaugé, Director financer de Clevernet

Necessitats del client

Clevernet va néixer l’any 1975, quan encara totes les factures es feien en màquines d’escriure. Conscients de quin era el futur, quan varen aparèixer els primer ordinadors portàtils, ara ja fa 40 anys, van apostar per digitalitzar la seva empresa

Vàrem començar amb el software Progress, passant per Nexus, i hem acabat a a3ERP.”

Coneixedors de que cap de les opcions, aleshores mot limitades, de software que llavors existien al mercat podien cobrir les seves necessitats, Clevernet va apostar per desenvolupar el seu propi software que abordés les complexes necessitats de producció i logística que necessitaven.

 

Solucions aportades per Apen

L’any 2000 Apen els va proposar canviar l’estratègia i deixar de desenvolupar el propi software i implementar la plataforma Progress (el veritable origen de l’A3ERP actual). A3ERP és una veritable solució integral que cobreix totes les àrees i necessitats de Clevernet.

 

Beneficis per Clevernet

Apen ha introduït diversos mòduls personalitzats que estan perfectament integrats a les necessitats addicionals del client.

Any rere any, en una evolució constant, APEN continua donant-nos les millors solucions.”

El gran avantatge que aporta A3ERP és que permet, d’una manera molt senzilla, externalitzar tota la informació de la base de dades i vincular-la amb aplicacions d’ofimàtica. Això permet crear potents sistemes d’anàlisi personalitzats que ofereix a Clevernet una informació imprescindible en la presa de decisions estratègiques.

 

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els seus propis clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients.

 

Pots consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.