Top toys es suma a la llista dels nostres clients satisfets

“Amb l’ajuda dels excel·lents professionals d’Apen anirem buscant i trobant solucions als reptes que se’ns presentaran en el futur.”
Claudia Stein, Administradora de Top toys

Necessitats del client

Des de que es va crear Top Toys, aviat farà 25 anys, teníen clar que necessitàven un software que unifiqués i digitalitzés el core del negoci, que és la distribució comercial de diferents marques de joguines.

“Vàrem començar amb el software Univers, passant per Nexus, i hem acabat a a3ERP.”

Al llarg d’aquests anys des Apen hem anat trobant les solucions a les necessitats que anaven sorgint, com la mobilitat comercial, la gestió de picking de l’magatzem, el web e-commerce integrada, etc …, disposant així de les eines més productives per gestionar totes les àrees de negoci.

 

Solucions aportades per Apen

Es va proposar l’implantació d’a3ERP PLUS com a plataforma de gestió integral de totes les àrees de l’empresa. Amb l’a3ERP | sales mobility per tota la part de mobilitat comercial i el mòdul e-pack per la gestió de magatzem. Amb la APP i la web d’e-commerce B2B per cobrir les necessitats de la web.

 

Beneficis per Top toys

Totes les solucions addicionals de software estan totalment integrades, agilitzant i reduint errors en la gestió i oferint un millor servei al client.

“Al tenir tota la informació en una BBDD unificada, millora la capacitat i agilitat de prendre decisions.”

S’ha guanyat en mobilitat comercial gràcies a la APP per a que els comercials realitzin comandes i consultes que passen directament al software a3ERP. Això permet treballar offline, sense dependre de connexió a Internet. S’ha potenciat la gestió del picking de magatzem amb mobilitat dels usuaris gràcies a les PDAs.

 

La millor garantia que ens pot oferir qualsevol empresa és el nivell de satisfacció que tenen els seus propis clients. A Apen som conscients de la importància d’aquestes opinions i hem creat un procés de feedback envers els nostres clients.

 

Pots consultar tots els nostres casos d’èxit aquí.