Què és i per a què serveix el rènting d’impressores?

El rènting d’impressores consisteix a llogar una impressora durant un temps determinat, gràcies a una empresa que cedeix l’equip a canvi d’una quota mensual o bé un únic pagament, basat en un nou model de finançament conegut com Pagament per ús o Preu per còpia , amb el qual el client només paga per allò que utilitza.

El rènting tecnològic aporta grans avantatges a les pimes, com ara un gran estalvi econòmic, perquè el client no té la necessitat de comprar els equips i disposa igualment de totes les prestacions i funcionalitats que necessita, pagant només per allò que gasta o utilitza. A partir de les 300 còpies a el mes sol sortir rendible apostar pel rènting d’impressores, per tant, és un tipus de servei que està indicat per a la petita, mitjana o gran empresa.

Quins avantatges aporta el rènting d’impressores?

Gaudeix d’equips d’última generació i de l’atenció personalitzada d’un equip tècnic que s’encarregarà d’ajudar en el manteniment i la reparació dels equips o de proporcionar un equip de substitució si fos necessari, gràcies a el rènting d’impressores de Apen.

El rènting tecnològic és un servei completament adaptat a les necessitats del client, que li ofereix molts avantatges i possibilitats optimitzades, intel·ligents, eficients, flexibles i sostenibles, perquè li permet anar adaptant el servei a les seves necessitats i també anar evolucionant al costat d’ell, si tenim en compte que la tecnologia pot quedar completament obsoleta en pocs anys si comprem un mateix equip per a tota la vida.

El rènting tecnològic és un servei de lloguer multifuncional que aporta grans avantatges. El rènting d’impressores és just on més sentit té apostar pel rènting tecnològic, perquè són equips que compten amb molts components mecànics com els fusores, els tambors, sensors o pinyons i això vol dir que contra més mecanismes tingui l’aparell més susceptible és de presentar avaries.

Amb Apen pots accedir a molts tipus de rènting tecnològic ia més vam crear solucions personalitzades d’impressió, estudiant detingudament les necessitats que presenta cada un dels nostres clients i el funcionament de la pime, per determinar quina és la millor solució i quin tipus d’equips són els més adequats.

Com funciona el preu per còpia de l’rènting d’impressores?

Com funciona el preu per còpia de l’rènting d’impressores? 

Això vol dir que només pagues per allò que imprimeixes, aconseguint abaratir els costos de l’empresa fins a un 30%. Aquest model de finançament et permetrà conèixer les necessitats de l’negoci sense haver de pagar més per això i en Apen trobaràs solucions d’impressió realment eficaços, efectives i intel·ligents, ja que vam elaborar un contracte integral dels serveis determinant una quota mensual i ens ocupem de tot ; la instal·lació, posada en marxa, formació dels usuaris, subministrament de consumibles, manteniment d’impressores, equips i fotocopiadores, etc.

Si vols més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant a l’938.606.220, omplint el formulari de contacte o enviant un correu electrònic a info@apen.cat