És necessari contractar un servei de seguretat i manteniment informàtic per a empreses?

Les dades que s’emmagatzemen en els ordinadors són molt sensibles, perquè a més d’informació personal dels ordinadors guarden les dades bancàries, cobraments, pagaments, contrasenyes, números de targetes de crèdit i informació confidencial de l’empresa. Per això avui et donem raons de pes per contractar un servei de seguretat i manteniment informàtic per a empreses.

  • Prevenen i resolen a l’instant qualsevol incidència que pugui donar-se, perquè treballes amb un equip tècnic que dóna resposta a incidents que puguin sorgir, per detectar, avaluar i neutralitzar sense interrupcions qualsevol tipus d’amenaça, com pot ser el phishing, un tipus d’amenaça cibernètica que ha anat en augment i que pot arribar a robar-te les dades bancàries.
  • Contractar serveis externs especialitzats representa una de les majors garanties per prevenir aquest tipus d’amenaces, així com apagades informàtics o l’alentiment dels equips.
  • A més de comptar amb antivirus i tallafocs adequats i actualitzats, contractant un servei de seguretat i manteniment informàtic per a empreses podràs gaudir també de mètodes d’emmagatzematge més segurs, pràctics i funcionals com la informàtica en núvol, és a dir, l’emmagatzematge de totes les teves dades a la núvol per guardar la informació més important de forma segura, tenint un accés restringit únicament per als usuaris que estiguin autoritzats, amb una contrasenyes individual i única.
  • També es redueix l’impacte de l’obsolescència, perquè els serveis professionals de manteniment informàtic sempre estan actualitzats i treballen amb la tecnologia, de manera que han d’estar a el dia de les eines, accessoris i tecnologies necessàries per combatre qualsevol repte o desafiament que sorgeixi. Contractar aquest tipus de serveis permet reduir de forma significativa l’impacte que es deriva de l’obsolescència d’equips, per assegurar que la seguretat de l’empresa estarà sempre recolzada per equips d’última generació.
  • Flexibilitat i adaptabilitat. Contractar el manteniment informàtic per a empreses et permet accedir a serveis personalitzats i molt més adaptats a les teves necessitats reals, podent obtenir una solució més adaptada i més flexible, que pugui evolucionar al costat de la teva empresa.

Quin manteniment informàtic per a empreses trobaràs a Apen?

A Apen som especialistes en el manteniment preventiu i correctiu dels equips informàtics i també en la seguretat. Podem oferir-te solucions integrals i adaptades a les teves necessitats ia les de la teva pime, que van des de les solucions d’impressió a la implantació d’un programari de gestió empresarial perquè puguis tenir una visió més unificada, clara i funcional de cada un dels departaments de l’empresa. També t’oferim un rènting tecnològic i còpies de seguretat en el núvol. Comptem amb tot el que necessites per gaudir d’un servei tècnic especialitzat de manteniment informàtic per a empreses.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant a l’938.606.220 o omplir el formulari de contacte amb les teves dades i el motiu de la teva consulta.