TRULLAS, SOLUCIONS D’IMPRESSIÓ

EMPRESA Suministros Trullas S.A

SECTOR EMPRESARIAL Distribució

NÚM. DE TREBALLADORS 45

SEUS 4

CONTACTE Antonio Guerrero

CÀRREG Cap d’administració

WEB www.trullas.com

Preu per còpia

NECESIDADES

A la nostra empresa li havia arribat el moment de reorientar el departament d’impressió. La gestió de consumibles era caòtica i això incrementava les nostres despeses i baixava la funcionalitat.

“El fet de tenir diferents seus i molts petits equips ens complica molt la gestió dels tòners.”

Volíem unificar, en la mesura del possible, el nostre parc d’impressió per guanyar en control i obtenir un estalvi directe.

SOLUCIÓN

Ens van realitzar una anàlisi de tots els nostres equips i de les despeses d’impressió de cada un i ens va plantejar renovar i unificar tot el nostre parc d’impressió amb un preu cost de preu per còpia.

Tot això incloïa la gestió integral de consumibles amb la garantia de les millors marques i la tranquil·litat de tenir un manteniment tot inclòs amb 5 anys de garantia.

BENEFICIS

Gràcies a la renovació dels nostres equips i la gestió d’Apen en el seu manteniment ens hem despreocupat per complet de la nostra impressió.

“Ens ha sorprès, molt gratament, l’estalvi obtingut i el fet de poder tenir totes les despeses controlades en una factura unificada.”

Hem guanyat en punts com qualitat, assessorament i el més important … en temps. Ja no dediquem el nostre temps a gestionar la impressió.