RÈNTING TECNOLÒGIC

Rènting tecnològic adaptat a les necessitats de cada empresa

Els avantatges d’un servei de rènting de tecnologia adaptat als requeriments específics de cada empresa, que possibilita el lloguer d’equips professionals sense la necessitat d’invertir i immobilitzar amb la seva compra capital indispensable per altres àrees empresarials

Perquè rentin tecnològic?

QUOTES INFERIORS

Ofereix quotes inferiors a les del lísing i de crèdit

TECNOLOGIA D’ÚLTIMA GENERACIÓ

Mantenint la capacitat d’inversió i l’equip financer

PREU DE ARRENDAMENT FIXE

Permet una planificació transparent .

INVERSIONS MÉS BAIXES A CURT TERMINI

Les quotes mensuals moderades permeten invertir en tecnologia punta cada vegada que sigui necessari.

FINANÇAMENT INTEGRAL

En equips i en serveis associats (manteniment, assegurances…)

TERMINIS

Rènting tecnològic de 24 a 72 mesos.

L’oportunitat que us ajudarà a seguir desenvolupant la vostra activitat d’un mode 100% competitiu

Davant les necessitats indiscutibles exigides per un mercat cada cop més competitiu i tecnificat, gaudir d’equips professionals per a desenvolupar l’activitat de la nostra empresa, s’ha convertit en un must indispensable. Però no totes les empreses compten amb els recursos econòmics requerits per invertir i comprar material nou cada cop que es produeixen noves i millors actualitzacions, útils per el desenvolupament de la seva labor.

Es per això pel que, dia a dia, son més les empreses que opten per llogar tecnologia en lloc de comprar-la. Des d’un servidor, passant pels equips professionals, o serveis complementaris (equips multifunció, Smart Office…). A Apen, conscients d’aquesta creixent demanda, oferim les millors prestacions per gaudir del rentin tecnològic merescut, que s’imposa davant les seves múltiples i clares.